Gamen op de Nintendo Switch wordt nu nog leuker dankzij de Arcade Mini!

Mindscape brengt het succes van Toki’s Retrollector’s Edition meerdere kleurrijke houten mini arcadekasten uit, allen voorzien van een geliefd merk.

De Toki Retrollector’s Edition bevat een Arcade Cabinet met de opdruk van de game Toki. Het afgelopen jaar zijn de reacties hierop zo positief geweest dat wij hebben besloten een lijn van deze Arcade Mini’s te gaan voeren.

De Arcade Mini is eenvoudig te monteren en zit daarom zo in elkaar. De verpakking bevat een handleiding maar de weg wijst zich in principe vanzelf. In deze houten constructie plaats je vervolgens alleen het scherm van de Nintendo Switch en het plezier kan beginnen! Niet alleen heel leuk maar vooral ook ergonomisch als je de Arcade Mini bijvoorbeeld op een tafel plaatst. De speler kijkt niet meer de hele tijd naar beneden maar bijvoorbeeld op ooghoogte. Dit is veel beter voor nek en rug.


De Arcade Mini is gemaakt van echt hout met kleurrijke covers en verkopen wij in verschillende uitvoeringen, ze zijn aan beide kanten bedrukt dus je zou hem ook kunnen verbouwen naar het alternatieve ontwerp! Op 22 november lanceren wij de volgende ontwerpen:  Asterix & Obelix XXL, Street Fighter II, Naruto Shippuden, Dragon Ball, One Piece en Resident Evil. Begin volgend jaar rollen we de nieuwe ontwerpen uit met populaire series zoals Sonic the Hedgehog, Gear.Club Unlimited en meer! Kortom houd onze website in de gaten voor de nieuwe reeks aan Arcade Mini's!

Games en console niet inbegrepen.

Vorige Volgende