Glij met Freek Vonk, Milan Knol en internationale influencers van extreme waterglijbanen!

Amstelveen, 10 november 2020 – Slide Stars is het eerste water-, race- en platform-avontuur, waarin jij als een van de 20 internationale influencers van de gekste waterglijbanen afglijdt. Speel alleen of tegen een vriend in lokale multiplayer en beleef de ultieme waterpret! Slide Stars is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation®4, Xbox One®, en Nintendo Switch™

De game Slide Stars bevat tal van internationale sterren. In Nederland gaat het om Freek Vonk en Milan Knol die exclusief deelnemen aan dit avontuur. Kies jouw favoriete ster, selecteer een van de vele bizarre opblaasfiguren en schiet vervolgens als een komeet door de meest uitdagende waterglijbanen. Glij, spring en balanceer langs waanzinnige tracks en overwin extreme obstakels! Of je nu op een banaan, een flamingo, haai of een van de tientallen andere opblaasfiguren naar beneden raast, samen met jouw favoriete ster beleef je veel plezier aan dit race-avontuur!

Bekijk producten

Hieronder de gloednieuwe lanceringstrailer (Nintendo Switch versie) van Slide Stars

Nederlandse spelers kunnen kiezen tussen twee unieke retail-versies met daarop Freek Vonk of Milan Knol.

YouTubers, vloggers, modellen, health & fitness-sterren, en andere soorten influencers uit diverse landen doen mee aan Slide Stars - in een poging om de eindstreep te halen! Bekijk de volledige sterrencast hieronder (alfabetische volgorde):

★ Alan Stokes
★ Alex Stokes
★ Amusementforce Greg
★ Amusementforce Kes
★ ApoRed
★ Ben Azelart
★ Brent Rivera
★ Demi Rose
★ Doctor Mike
★ Enji Night
★ Enya Wandres
★ Holly H
★ Jeff Seid
★ Kat Wonders
★ Luciano Spinelli
★ Lexi Rivera
★ Milan Knol
★ Prof. Dr. Freek Vonk
★ Sveta Bilyalova
★ Veronica Bielik

Vorige Volgende