Mindscape lanceert oud Hollandsche gezelligheid op de Switch

Amstelveen 1 april 2021 – Koningsdag ligt op de loer, de periode om alle oud Hollandsche spellen weer uit de spelletjeskast te halen. Behalve dit jaar. Met de komst van de Oud Hollandsche Spelen op de Nintendo Switch maak je het vanaf 27 april binnen een handomdraai gezellig in huis. Een klassiek potje sjoelen, koekhappen, spijkerpoepen, of zaklopen, maar dan met een modern tintje.  

Laat het plankje met blokjes kaas, plakjes leverworst en zilveruitjes maar rond gaan, want dit jaar wordt Koningsdag weer oud Hollandsch gezellig! Versla je vrienden in een potje zaklopen, ezeltje prik of koekhappen en bekroon jezelf tot Koning Holland. Dit jaar geen ingewikkelde voorbereidingen, want met de motion control technologie is een fysieke jutenzak overbodig.  

 

 

  • Plezier voor jong en oud – Laat de controller samen met de bittergarnituur de woonkamer rond gaan en speel met 2 – 8 spelers.
  • Talloze minigames – Met legio aan minispelletjes is er geen enkel typisch oud Hollandsche spel die mist.
  • Motion control – Dit jaar geen uren meer kwijt aan opruimen. De sjoelbak kan in de kast blijven liggen met dank aan de blitse gameplay door middel van motion control.

Oude Hollandsche Spelen is binnenkort beschikbaar bij het lokale kleedje op de vrijmarkt, of gratis bij aankoop van 10 Hollandsche Nieuwe bij jouw lokale visboer. 

Disclaimer: Koekhappen op eigen risico. Mindscape is niet verantwoordelijk voor de happen die uit de Joy-Con controllers zijn genomen.
Vorige Volgende