Miraculous: Rise of the Sphinx - Een Betoverende Nieuwe Wending in de Wereld van Miraculous Ladybug

Hawk Moth en zijn handlangers zijn van plan om een enorm sentimonster in de stad los te laten. Alleen de superhelden Ladybug en Cat Noir hebben de mogelijkheid om dit plan te stoppen voordat het te laat is. Strijd tegen bekende vijanden uit de animatieserie, evenals nieuwe bedreigingen. Verbeter vaardigheden om de plannen van Hawk Moth te dwarsbomen en de inwoners van Parijs te redden. Neem de kans om zowel als Ladybug als Cat Noir te spelen, elk met hun eigen unieke vaardigheden. Van het slingeren door de straten van Parijs als Ladybug tot het springen van dak naar dak als Cat Noir.

Een reeks aan Helden

Wat dit spel echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid voor spelers om samen te werken met andere Miraculous-dragers en personages uit de serie. Van Rena Rouge tot Carapace, je kunt een team van helden samenstellen om De Sfinx te confronteren en de stad te redden. Deze alliantie van krachtige personages voegt een nieuw niveau van strategie en teamwork toe aan het spel.

Puzzels en Mysterie

Naast de epische gevechten biedt Rise of the Sphinx ook een verscheidenheid aan puzzels en mysteries om op te lossen. Van het ontrafelen van aanwijzingen om De Sfinx's plannen te dwarsbomen tot het oplossen van complexe puzzels om geheime schatten te ontdekken, het spel daagt je geest net zo goed uit als je reflexen.

Vorige Volgende