Overleef jij de nacht in Five Nights at Freddy’s: Security Breach?

Heb jij er wel eens van gedroomd om te overnachten in een groot winkelcentrum?

Five Nights at Freddy’s: Security Breach maakt van die droom een nachtmerrie! In de game speel je als Gregory, een jongetje dat 's-nachts gevangen zit in Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex. Het is aan jou de taak om het in deze gruwelijke winkelcentrum te overleven! Wees niet getreurd, want gelukkig doe je dit niet alleen, Freddy Fazbear zal je helpen door adviezen te geven en je te begeleiden!

Gevaar licht op de loer

Zodra het restaurant sluit, worden alle nachtprotocollen in werking gesteld. Dit betekent dat de personages Glamrock Chica, Roxanne Wolf, Montgomery Gator en de bewaker van het Pizzaplex Vanessa, alles binnenstebuiten keren om jou te grazen te nemen. Welke gevaren nog meer op de loer liggen? Dat kunnen wij niet verklappen. Eén ding kunnen we je wel vertellen: blijf niet te lang op één plek rondhangen!

Bepaal je eigen overlevingsstrategie

In Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex zijn er diverse mogelijkheden om jouw overlevingsstrategie vorm te geven. Gebruik de beveiligingscamera's om een vluchtroute uit te stippelen. Gooi met verfblikken en speelgoed om je vijanden af te leiden. Of wees ze te slim af door op diverse schuilplaatsen te verstoppen. Des te langer de avond duurt, hoe gevaarlijker de vijanden worden. Dus wees gewaarschuwd. Je zal constant op je hoede moeten zijn!

Verken en ontdek

Niet iedereen krijgt de gelegenheid om op zo’n bijzondere plek te overnachten. Dus neem deze uitzonderlijke kans aan om het  gehele winkelcentrum te verkennen. Ontdek diverse attracties zoals: Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl en…: Het riool! Ja, dat hoor je goed,.. het riool! Het Pizzaplex is enorm en zit vol geheimen om door jou ontdekt te worden.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Vorige Volgende