Scheur door de chaotische straten van New Yellow City in Taxi Chaos!

Amstelveen – 22 april 2021 - Voetgangers en weggebruikers zoek dekking! Taxi Chaos is vanaf nu beschikbaar op PlayStation®4 en Nintendo Switch™. In Taxi Chaos is alles geoorloofd om de passagier zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te brengen!

Als speler kun je extra geld verdienen met riskant rijgedrag, denk hierbij aan ‘near misses’, racen met je turbo en het maken van geweldige sprongen om zo de snelste routes door New Yellow City te ontdekken, maar pas op want als je een andere auto raakt ben je je opgebouwde combo meteen weer kwijt.

Bekijk de producten

Spelers kruipen achter het stuur van een breed scala aan vrij te spelen taxiwagens, elk met hun eigen verschillende kenmerken. Race door de binnenstad in de sterke muscle car, scheur over de West Side Highway in de hypersnelle supercar en raas door Wall Street in de Japanse tuner. Spelers ontdekken een kleurrijke en uitgestrekte stad met veel door New York geïnspireerde locaties en kunnen onmogelijke sprongen maken en zich agressief een weg banen dwars door het chaotische verkeer van deze grote stad! 

 

Test je rijvaardigheid en verbeter ze in drie verschillende spelmodi. Ga voor de klassieke ervaring in Arcade-modus, cruise in je eigen tempo in Free Roam of ga voor een echte uitdaging in Pro-modus! Spring in je taxi en race je een weg naar de top van de ranglijsten!

 

Vorige Volgende