Trek je ski’s aan of stap op je snowboard en ga op pad in Grand Mountain Adventure: Wonderlands

Was de wintersportvakantie voor jou te kort? Of heb je het dit jaar moeten overslaan? Wij hebben een oplossing voor beide situaties. Grand Mountain Adventure: Wonderlands geeft jou de mogelijkheid om in je eigen tempo hele skigebieden en de prachtige omgeving te verkennen. Ontgrendel diverse items en bereik nieuwe gebieden door nieuw uitdagingen aan te gaan. Zet een warme chocolademelk voor jezelf, of voor je vrienden, en geniet van de zuivere berglucht via je Nintendo Switch.

Ontdek de omgeving

Grand Mountain Adventure: Wonderlands heeft maar liefst 12 complete skigebieden in de schitterende open wereld. Ontdek de sneeuw bedekte gebieden met diepe bossen, wilde dieren, drukke hellingen en steile kliffen. Bezoek ook één van de meest sfeervolle bergdorpjes tijdens jouw reis.

Iedere berg ligt in een andere gedeelte van de wereld. Elk met hun eigen unieke skipistes, omgeving en sfeer. Kan jij raden welke 2 onderstaande gebieden nog ontbreken?

Diverse uitdagingen

Stel jouw ski vaardigheden op de proef in verschillende uitdagingen zoals Super G, Slopestyle, Big Air en nog veel meer! Ga buiten de hellingen op zoek naar verschillende uitdagingen en geheime beproevingen. Verzamel op deze manier gaandeweg alle ski passen en verzamelobjecten!

Verschillende speel stijlen

Grand Mountain Adventure: Wonderlands biedt allerlei verschillende speel stijlen. Race tegen elkaar, bekogel elkaar met sneeuwballen, of cruise samen met je vrienden naar beneden via de lokale multiplayer. Toch meer behoefte om te ontspannen? Zet alle uitdagingen, beproevingen, verzamelobjecten en NPC’s uit met de ZEN Modus. Op deze manier creëer jij een stille wereld om jezelf een rustige en vredevolle tijd te geven.

In de Limited Edition van Grand Mountain Adventure: Wonderlands krijg jij exclusieve items zoals unieke badge en postcards! Pre-order Grand Mountain Adventure: Wonderlands nu voor de Nintendo Switch en ontvang de game op releasedag. 

 

 

 

 

Vorige Volgende