Win een Syberia 3 Collector's Edition!


Het is bijna zover! Na jaren wachten op het derde deel, verschijnt op 20 april dan eindelijk
Syberia 3 voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC/Mac. Kate Walker, het hoofdpersonage uit Syberia 3, duikt inmiddels overal in Nederland en België op door de Syberia AR-app. (AR = Augmented Reality = virtuele elementen die worden toegevoegd aan de echte wereld = ken je dit niet, probeer het dan sowieso uit.) 

Wat? De Syberia AR-app ja! Hiermee tover je Kate Walker op alle plekken tevoorschijn. Het klinkt allemaal een beetje vaag maar probeer het gewoon uit. Naast dat je onwijs leuke, originele, toffe, grappige en fantastische foto’s met Kate kan maken, maak je tot 17 april ook nog eens kans op mooie prijzen! Maak de allerleukste foto en win een heuse Collector's Edition van Syberia 3 met hierin een Kate Walker figurine, een artbook, 2 litho’s en uiteraard de game (en alle games als je de PC-versie kiest). Naast de hoofdprijs verloten we onder de inzendingen ook nog eens 3x Syberia 3 voor een platform naar keuze (PC/Mac, PS4 en Xbox One). Ontvang jij de nieuwste Syberia helemaal gratis op de dag van release?

Download de app (helemaal gratis) in de App Store of Google Play en laat Kate op de leukste plekken terugkomen! Volg de stappen en win die Collector's Edition!

  • Stap 1: download Syberia AR – Meet Kate Walker voor iPhone of Android.
  • Stap 2: print het artwork (deze vind je hier) dat je nodig hebt om Kate tevoorschijn te laten komen. Printen vanaf je telefoon? Dat kan ook! Ga in de Syberia-app naar download markers.
  • Stap 3: NU KAN HET BEGINNEN! Open de app en klik op Start. Richt je camera op het artwork en zie Kate Walker verschijnen.
  • Stap 4: maak de leukste foto van Kate en WIN!

Wij hebben al een voorzetje gegeven, Kate heeft onder andere het Paleis op de Dam en het Atomium al bezocht, op welke plaatsen ontdek jij Kate?

Deel jouw leukste, gekste of meest bijzondere foto en laat zien waar jij Kate hebt ontdekt, deel je foto op Facebook met #DiscoverSyberia.

Hier waren wij met Kate Walker:

Kate Walker bij het Paleis op de Dam – Amsterdam
 Kate Walker bij het Atomium – Brussel
 
< Kate Walker bij de Erasmusbrug – Rotterdam
Kate Walker met Manneken Pis - Brussel
 

 

Deel jouw leukste, gekste of meest bijzondere foto en laat zien waar jij Kate hebt ontdekt, deel je foto op Facebook met #DiscoverSyberia.

Actievoorwaarden: 
Afbeeldingen welke beledigend, racistisch, haatzaaiend, discriminerend of seksueel van aard zijn worden per direct verwijderd en uitgesloten van deelname aan deze actie. De minimale leeftijd om aan deze actie mee te doen is 16 jaar. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Alle rechten voorbehouden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. © Mindscape B.V. 

Vorige Volgende