Afterimage is een prachtig 2D-actie-avontuur met handgetekende graphics, en een aangrijpende verhaallijn!

Afterimage is een prachtige 2D-actie-avontuur waarin de speler de controle heeft over een aan geheugenverlies lijdend meisje genaamd Renee. Na jaren in een coma te hebben gelegen, ontwaakt ze tussen de puinhopen van een stad die bijna verwoest is door een ramp genaamd "The Razing". Renee moet het opnemen tegen meer dan 170 soorten vijanden, waaronder 30 lastige boss battles, om het lot van de wereld te bepalen. Beschikbaar op 25-04-202 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en 5!

De nadruk ligt op snelle gevechten met gevarieerde karakteropbouw en een aangrijpende verhaallijn. Door de vele gevechten die je voert, verdien je ervaringspunten (XP) waarmee je verschillende upgrades kunt aanschaffen en unieke wapenvaardigheden kunt leren voor elke wapenklasse. Dit systeem zorgt ervoor dat de speler zich verder kan ontwikkelen en beter kan worden in de gevechten die nog komen gaan.

Naast Renee ontdekt de speler ook verschillende andere personages, elk met hun eigen verhaal en doel. Het is de moeite waard om met deze personages te spreken, aangezien ze belangrijke informatie kunnen verschaffen over de wereld van Afterimage. Alles bij elkaar maakt Afterimage een zeer meeslepende ervaring en een geweldig avontuur. De prachtige handgetekende graphics zorgen voor een indrukwekkende sfeer die perfect past bij het verhaal. Met snelle gevechten en een aangrijpend verhaal is dit een game die je niet mag missen. 

Er zijn meerdere eindes te ontdekken, op basis van de keuzes die jij hebt gemaakt. Deze keuzes zullen de toekomst van Engardin bepalen. Het is dus aan de speler om te beslissen welke route het beste is voor Renee en haar reis door de wereld na "The Razing".

Bekijk Afterimage: Deluxe Edition hier!

Vorige Volgende