NOOB - The Factionless is binnenkort verkrijgbaar op 29 Juni 2023!

Noob - The Factionless is een RPG die de avonturen volgt van vier spelers van de Rush-gilde: Baster de Neogician, Drek de Berserker, May de Cartomancer en Logs de Elementalist. Hun zoektocht is om het hoogste niveau te bereiken en de elite te worden van de Horizon MMORPG, de Legendarische Klasse.

Samen zullen ze honderden monsters moeten verslaan en rondzwerven in fantastische werelden om hun gilde de plek te geven die het verdient in de wereld van Horizon, tussen de mythische Noob, Justice, Roxxor en Pro Game Master gildes. Maar de uitdaging waar ze voor staan zal niet beperkt blijven tot Horizon: hun avatars zullen "echte" missies voltooien in het echte leven. Geschiedenis kan zowel in het spel als in het echte leven worden gemaakt!

Maak je klaar voor de ultieme RPG-ervaring met Noob - The Factionless! Dit spel biedt meer dan 50 uur gameplay, met meer dan 750 avatars om mee te communiceren en 300 kaarten om te verkennen. Terwijl je een team van vier hardcore gamers en hun videogame-avatar belichaamt, zul je ondergedompeld worden in een uitdagende en kleurrijke hommage aan de beste J-RPG's.

Tijdens je avontuur zul je een enorme wereld verkennen, intense gevechten voeren en missies voltooien om je team te levelen. Aanpassing is de sleutel terwijl je je avatars uitrust met de beste uitrusting die je kunt vinden in kerker, grotten, kisten en stadszaken. Versterk je team en upgrade je vaardigheden door ervaring op te doen in gevechten. Je moet je vaardigheden aanpassen aan je vechtstijl of aan de vijanden die je tegenkomt.

Noob_Screenshot_04

Terwijl je de wereld van Olydri verkent, krijg je de kans om je stempel te drukken onder de krachtigste facties van de "Horizon" MMORPG. Dit is waar de beste spelers elkaar ontmoeten en strijden, dus breng je A-game!

 

Vorige Volgende