Bekijk hier de TOP 5 DECEMBER GAMES op een rijtje!

Kan je niet kiezen tussen alle leuke games om op kerst avond te spelen met familie? Mindscape helpt je!

Hoewel het waar is dat dit het seizoen is van geven, is het ook het seizoen van gamen. Hoewel sommige mensen op zoek zijn naar gezinsvriendelijke games om met anderen te spelen, spelen sommige titels zich perfect af in deze geweldige tijd van het jaar. Vandaag brengen we een lijst met de TOP 5 DECEMBER GAMES, om te spelen tijdens de feestdagen en tijdens het einde van 2022. Als je je feeststemming wilt wakker maken, zullen deze games dat zeker doen.

Bekijk hier de TOP 5 DECEMBER GAMES, laten we beginnen!

Life In Willowdale

Wat is beter dan een avontuurlijke farming game waarin je de strijd aan kan gaan met monstertjes, heerlijke recepten kan koken, lekker kan vissen, eindloos oogsten en veel meer. Speel de game met het hele gezin! 

Red het dorp door een levendige boerderij op te zetten, gebouwen in de stad te bouwen en vriendschapen te sluiten met de kleurrijke dorpelingen. De dieren krijgen niet meer de aandacht die ze nodig hebben en de dorpelingen voelen zich niet meer thuis in de stad. De burgemeester van Willowdale, heeft jouw hulp nodig om de stad in zijn oude glorie te herstellen. Penny, de altijd kritische dochter van de burgemeester, houdt niet van het platteland en wil de stad transformeren. Lukt het jou om de dieren die zijn vertrokken en verwilderd terug te brengen naar de boerderij? Het eens zo levendige stadje Willowdale verkeert in chaos!

Advent Calendar

Speel met het fantastiche kerst sfeer Advent Calendar. Prachtige puzzels, kleurplaten, bordspellen en nog veel meer om met het hele gezin te spelen! 

Stel je voor, elke ochtend je wordt wakker tijdens de feestdagen en je mag een nieuw fantastisch cadeautje openen. Een cadeautje waar je de hele dag mee kan spelen, oneindig lang en iedere dag weer. 25 verschillende cadeautjes, 25 verschillende games, die je allemaal dat bijzondere kerstgevoel geven. Met Advent Calendar, wordt je iedere dag wakker met een nieuw uitdagende game volledig in de kerstsfeer. Speel veel van de  games met familie en vrienden. Advent Calendar is de ultieme feestdagen ervaring! 

Atari 50 : The Anniversary Celebration

Een van de bekendste merken uit de gamingindustrie viert zijn 50ste verjaardag, Atari! De game neemt je mee op een interactieve reis door 50 jaar in klassieke games. Voor het hele gezin! 

Atari 50: The Anniversary Celebration bevat een enorme selectie van meer dan 100 games en omvat zeven verschillende platforms: Arcade, 2600, 5200, 7800, Atari 8-bit computers en, voor het eerst op moderne consoles, Atari Lynx en Jaguar! Verveel je nooit met meer dan 90 klassieke games, waaronder games die al tijden niet meer beschikbaar zijn! Van vroege klassiekers, tot zeldzame jaren '80 en ‘90 pareltjes. Wat gebeurde bij het bedrijf, en wat ging in de creatie van de games en de hardware op? Met ontwerpers en ingenieurs en andere beroemdheden aan het woord in meer dan dan een uur aan exclusieve video-interviews kom je erachter. Speel eindeloze games en raak Wissel op elk moment tussen originele en moderne graphics! Speel klassiekers zoals Tempest 2000, Asteroids en Yars' Revenge en meer!

Miraculous: Rise of the Sphinx

Van populaire films de tv serie naar videogame! Help Parijs en zijn burgers met het verslaan van Hawk Moth en de akumatizede burgers. 

Hawk Moth en zijn handlangers hebben een plan om een gigantisch sentimonster op de stad los te laten, en alleen de superhelden misdaadbestrijders Ladybug en Cat Noir kunnen dit plan stoppen voordat het te laat is. Duik in de magische wereld van Miraculous en neem het op tegen beruchte vijanden uit de animatieserie, maar ook tegen enkele compleet nieuwe bedreigingen. Verbeter je vaardigheden om een einde te maken aan de plannen van Hawk Moth en red de inwoners van Parijs!

De Smurfen: Missie Vileaf

Om een vreselijke situatie op te lossen, besluit Grote Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te verzamelen voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien en ook de voedselrijke Sarsaparilla-velden veilig te stellen. Voor het hele gezin! 

Om deze vreselijke situatie op te lossen, besluit Grote Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te verzamelen voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien en ook de voedselrijke Sarsaparilla-velden veilig te stellen. Grote Smurf heeft een top Smurfenteam samengesteld dat bestaat uit Smurfin, Potige Smurf, Brilsmurf en Smulsmurf. Om hen te helpen bij deze missie, heeft Knutselsmurf een revolutionaire uitvinding gedaan. Hij heeft de Smurfizer ontwikkeld waarmee onze Smurfhelden de vijanden die ze tegenkomen uit de weg kunnen ruimen. Gewapend met de Smurfizer zal de ontdekkingsreis van onze helden door de verschillende omgevingen een stuk veiliger zijn, of het nu in het bos, de moerassen of zelfs op de gevaarlijkste plek van allemaal is: het laboratorium van Gargamel!

 

Vorige Volgende