Word jij de kampioen van het Smurfendorp in Smurfen Kart: Turbo Edition?

Speel alleen of met vrienden en familie, of je nu een beginner bent of de best getrainde coureur... je kunt de 1e plaats behalen en anderen laten zien wie de snelste Smurf aller tijden is! Kies je favoriete Smurf en race over 12 knotsgekke banen in een prachtige Smurfenwereld! Maak gebruik van krachtige power-ups en sluiproutes om jouw tegenstanders te slim af te zijn. 

Maak de beste start, vind snelkoppelingen en gebruik de juiste items op het juiste moment om je tegenstanders te passeren. Het dorp, het bos, de dam, de moerassen ... Time Challenge"-modus en bereik de top van de online ranglijst met je beste tijd. Het hele gezin kan één smurf kiezen, zijn kart en speciale kracht, dan ben je klaar om op wilde races te gaan!

Elke Smurf heeft zijn eigen kart en een heel handig speciaal item om je te helpen langs je tegenstanders te vliegen. Speel alleen of met familie en vrienden, tot 4 spelers in de lokale multiplayer-spelmodus met gesplitst scherm. Ontgrendel race na race originele bonussen, win na overwinning en probeer ze allemaal te smurfen in je persoonlijke album!

Smurfen: kies de smurf waarmee je wilt rijden. Probeer elke Smurf te verslaan op hun eigen racebaan in de " 12 tracks uit het Smurfen-universum: 1e plaats door de omgeving te gebruiken rond bonusitems, boosts, hellingen, vernietigbare dozen, snelkoppelingen en meer! 

Bekijk Smurfen Kart: Turbo Edition hier

Vorige Volgende