BELOW is een eenzame reis door de spookachtige diepten van een verboden eiland. Verken. Overleef. Ontdek.

Below is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt op een mysterieus eiland. Het spel draait om verkennen, overleven en vechten. Het doel is om de top van een enorme ondergrondse kerker te bereiken, waar zich een groot geheim bevindt. Onderweg kom je vreemde wezens, puzzels en valstrikken tegen.

De speelwereld van Below is uniek en bijzonder sfeervol. De game maakt gebruik van een top-down perspectief, wat betekent dat je je personage van bovenaf bekijkt. Dit creëert een gevoel van afstand tussen jou als speler en je personage, wat de spanning verhoogt. De graphics zijn simpel maar mooi, met een donker kleurenpalet en weinig muziek om de atmosfeer te benadrukken.

Wat de speciale editie van Below uniek maakt, zijn de nieuwe functies die zijn toegevoegd. Zo is er een nieuwe modus genaamd "Explore" waarin de knokige en pijnlijke delen van de game zijn verwijderd. Dit maakt het spel veel toegankelijker voor nieuwe spelers. Ook zijn er verschillende andere kleine verbeteringen en toevoegingen gedaan die de oorspronkelijke ervaring beter maken zonder de basis te wijzigen.

Inhoud: Below Special Edition:

  • Wereldkaart
  • Boekje met conceptart
Vorige Volgende