Verken een land vol verloren legendes, oeroude krachten en woeste monsters in TUNIC!

Fysiek beschikbaar vanaf 28-07-2023 voor Nintendo Switch en PlayStation 4!

Als je gek bent op avontuur spellen en spanning zoekt in de virtuele wereld, dan moet je absoluut de game Tunic checken. Deze game heeft al heel wat aandacht gekregen van gamers en insiders en dat is niet voor niets. Tunic is een game waarbij je als een kleine vos speelt die op ontdekkingsreis gaat in een prachtige, geheimzinnige wereld.

Het eerste waar je meteen verliefd op zult worden bij Tunic, is de unieke stijl en het design van het spel. Je kunt al meteen zien dat er veel aandacht en liefde is gestoken in het ontwerpen van de wereld waarin je speelt. De graphics zijn simpelweg adembenemend en de omgevingen zijn zeer gedetailleerd. Het voelt alsof je in een sprookjeswereld bent beland, waarin alles mogelijk is.

Je speelt als een kleine vos die door deze wereld reist en allerlei obstakels moet overwinnen. Denk bijvoorbeeld aan hordes vijanden, puzzels die je moet oplossen en geheimen die verborgen zijn in de omgeving. Het is aan jou om deze uitdagingen te overwinnen en verder te komen in het spel. 

Tunic zit boordevol verrassingen en spanning. De sfeer van het spel is zowel mysterieus als opwindend, waardoor je jezelf helemaal kunt verliezen in deze bijzondere wereld. De muziek en de geluiden dragen bij aan de totale beleving van het spel en zorgen ervoor dat je telkens helemaal in het verhaal zit.

Kenmerken

  • Verken een vijandige wereld vol bossen, ruïnes en catacomben
  • Vecht tegen machtige bazen op bijzondere locaties
  • Verzamel de ontbrekende handleidingspagina's
  • Ontdek verborgen schatten en geheime informatie
  • Met geluidsontwerp van Power Up Audio

 

Bekijk TUNIC hier voor Nintendo Switch en PlayStation 4!

Vorige Volgende