Bereid je voor op explosieve Arcade race-actie met Speed 3: Grand Prix !

Mindscape en Lion Castle onthullen vandaag de launch Trailer voor Speed 3: Grand Prix, de nieuwe arcade racing bomvol actie en explosief race geweld. Speed 3: Grand Prix verschijnt op 10 november op PlayStation®4, Xbox One® en Nintendo Switch ™. Producten zijn nu beschikbaar.

Bekijk producten

Trailer:

De trailer toont de intense en spectaculaire races die je kunt verwachten op de vele circuits van Speed 3: Grand Prix. Ook laat deze meer zien van enkele unieke features, zoals de lokale split-screen multiplayer en de Time Trial-modus - waarin je het op kunt nemen tegen jezelf om je records te verbreken. .

Speed 3: Grand Prix transformeert ‘s werelds meest populaire autosport in een toegankelijke en spectaculaire arcade ervaring. Ga het circuit op en laat zien dat jij de beste coureur aller tijden bent! Kies je favoriete racewagen, klim je weg richting de top! Rij roekeloos en duw je tegenstanders zo hard mogelijk van de weg, terwijl je door prachtige gebieden over heel de wereld racet.

Speed 3: Grand Prix biedt een onweerstaanbare mix van supersnel en explosieve arcade racen. Je kunt het zowel in singleplayer als in split-screen multiplayer spelen..

Vorige Volgende