Onbeperkt puzzelplezier voor het hele gezin op de Nintendo Switch

Mindscape lanceert vandaag Super Puzzle Pack. De grootste verzameling puzzels ooit, is vanaf vandaag verkrijgbaar.  Je hebt de keuze uit meer dan 400 unieke puzzels in 4 verschillende speltypen. Onderweg of juist thuis samen met familie en vrienden. Super Puzzle Pack heeft voor elk wat wils en bevat puzzels van verschillende niveaus, voor jong en oud.

Bekijk product

Volgens neuropsychologen helpt puzzelen om de hersenen actief te houden. Hoe meer uitdaging in stukjes en kleuren, hoe beter. Met puzzelen ontwikkel je het vermogen om probleemoplossend te denken. Met de enorme collectie puzzels van Super Puzzle Pack kun je dus flink vooruit en heb je uitdagingen genoeg om je hersenen te trainen. Het bevat een schat aan puzzels in 4 verschillende speltypen om uit te kiezen.

Het eerste speltype is een klassiek Jigsaw dat met maximaal 4 spelers gespeeld kan worden en meer dan 200 unieke puzzels heeft om uit te kiezen. Kies zelf hoeveel stukken jouw puzzel moet bevatten waardoor de variatie en de mate van uitdaging sterk wordt vergroot. Ten tweede is er een compleet piratenavontuur met een Match-3 game om je vaardigheden te testen. Duik in de diepten van Davy Jones 'kluis’ en red je vriend. Volg het verhaal door steeds uitdagendere Match-3 levels op te lossen en ontdek geheimen die al eeuwenlang verborgen zijn gebleven.

Het derde speltype om je vaardigheden en denkvermogen uit te dagen, is het klassieke 2048-spel. Speel alleen en versla je eigen high score op het scorebord of ga de strijd aan tegen een vriend om voor eens en altijd te bepalen wie de beste puzzelaar is. De vierde game brengt je naar een sprookjesland vol edelstenen. Red het mystieke bos en al zijn eigenzinnige wezens door de Match-3-puzzels op te lossen. Het laatste speltype om je vaardigheden op de proef te stellen, is een supersnel puzzelspel. De Yum Yums, kleine snoepvormige wezens, hebben jouw denkvermogen nodig om dit uitdagende spel op te lossen.

Met de multiplayer-functie op het grote scherm biedt Super Puzzle Pack voor de hele familie extra vermaak tijdens de donkere wintermaanden

Vorige Volgende