Durf jij de ARKANOID: ETERNAL BATTLE aan? De iconische brick breaker is terug!

ARKANOID ETERNAL BATTLE Limited Edition!

Wil je de klassieke versie ervaren zoals 40 jaar geleden ook in de arcadehallen te vinden was? Speel met nieuwe regels, nieuwe modi, nieuwe effecten, en nog veel meer nieuwe functies.

Voor de allereerste keer kunnen de spelers het tegen elkaar opnemen, door hen een online arcade-ervaring van een heel nieuw niveau te bieden dankzij de Eternal Battle modus.Ga de strijd online aan in ETERNAL BATTLE, waar 25 spelers intreden en maar één de winnaar kan zijn. Iedere maand begint er een nieuw seizoen, waarin de overwinnaars van ETERNAL BATTLE strijden voor de toppositie.

 

Voor het eerst is het mogelijk om te spelen in een titanenstrijd waarin 25 spelers het tegen elkaar opnemen voor de overwinning! Na elk level wordt het steeds moeilijker om de blokken één voor één te vernietigen. De online leaderboards zijn er voor NEO, RETRO en ETERNAL BATTLE modi om te zien wie het beste is in elke modus. In de NEO mode speel je de moderne versie van het welbekende spel. Ervaar 2 multiplayer modi die jouw skills op de proef stellen. Speel met 4 spelers in lokale multiplayer in VERSUS.

Bekijk hier Arkanoid Eternal Battle - Limited Edition 

 

 

Vorige Volgende