Advent Calendar Nu Verkrijgbaar op Nintendo Switch en Steam - De Ultieme Feestdagen Ervaring!

De feestdagen staat bijna voor de deur! Wat is er leuker dan aftellen tot kerst? Adventskalenders maken het elk jaar speciaal voor het gezin. Dit jaar is nog specialer, want Mindscape heeft vandaag de allereerste adventskalender voor Nintendo Switch en pc uitgebracht!

Stel je voor, elke ochtend je wordt wakker tijdens de feestdagen en je mag een nieuw fantastisch cadeautje openen. Een cadeautje waar je de hele dag mee kan spelen, oneindig lang en iedere dag weer. 25 verschillende cadeautjes, 25 verschillende games, die je allemaal dat bijzondere kerstgevoel geven.

Met ADVENT CALENDAR, wordt je iedere dag wakker met een nieuw uitdagende game volledig in de kerstsfeer. Speel veel van de  games met familie en vrienden.

KOM IN DE KERSTSFEER – Kom binnen in de adembenemende omgeving van de Noordpool, het huis van Kerstmis! Aanschouw het Noorderlicht, luister naar de Kerstmuziek en rust uit bij de gezellige open haard.

DE VOLLEDIGE KERST ERVARING – Open elke dag een nieuw cadeau voor het echte Advent-gevoel. Te enthousiast en kan je niet wachten? Je hebt ook de optie om alle cadeaus onmiddellijk te openen.

ZES UITDAGENDE GAME MODI – 25 games verdeeld over verschillende gametypes: Match 3, Candy Lines, Kerstpuzzels, 2048 Presents, Pixel Art en Xmas Sudoku. Elke dag kan je nieuwe speel je een nieuwe game!

SPEEL MET VRIENDEN EN FAMILIE – 25 dagen vol met uitdagende games waarvan je er veel kan spelen in 2-speler multiplayer voor eindeloos Kerstplezier!

Spelers hebben de keuze om de volledige kalender alvast te openen of de volledige ervaring te beleven door vanaf 1 december elke dag één cadeautje te openen! 

Bekijk Advent Calendar op de Nintendo eShop, Steam en bij lokale retailers voor de fysieke edities van Nintendo Switch, inclusief een kerstkaart waarmee je de feestsfeer kan delen! 

 
Vorige Volgende