Ga op een episch avontuur in ‘time and space’ in Doctor Who: The Edge of Reality en Doctor Who: The Lonely Assassins.

Een spannend verhaal dat zich afspeelt in het Chaosverse, waar realiteit word bedreigd door tijd vernietigende glitches, werk samen met niet één maar met maar liefst twee Doctors om het mysterie te ontrafelen.

Behalve de klassieke Doctor Who monsters zoals de Daleks, Weeping Angels en Cybermen, kom je in dit avontuur oog in oog te staan met een bloedstollende nieuwe vijand: de CyberReaper. Negende Doctor’s Sonic Screwdriver, Tiende Doctor’s Sonic Screwdriver, Elfde Doctor’s Sonic Screwdriver, Twaalfde Doctor’s Sonic Screwdriver, Gallifreyan handschoenen, Twaalfde Doctor's handschoenen, Cyberman handschoenen, and River Song's handschoenen.
Dit avontuur gaat verder waar de iconische aflevering “Blink” stopte, de Weeping Angels zijn terug om het universum op angstaanjagende manier te terroriseren…

Werk samen met Petronella Osgood (gespeeld door Ingrid Oliver) en Larry Nightingale (gespeeld door Finlay Robertson) om de mysterieuze omstandigheden te onderzoeken. Zoek door berichten, e-mails, video’s, foto’s en veel meer. Ontdek hints, los puzzels op en vind de waarheid!

Bekijk Doctor Who: Duo Bundle hier.

Vorige Volgende