Een prachtig leven voor een nieuwe generatie in Story of Seasons: A Wonderful Life!

Vind nieuwe vrienden onder de charmante cast van personages in het rustige stadje Forgotten Valley en leer ze kennen door gloednieuwe evenementen. Kweek nog schattigere dieren, nieuwe hybride gewassen en bouw upgradebare faciliteiten.

Bezoek een geliefd verhaal opnieuw als nooit tevoren, met opnieuw ontworpen beelden, animaties en extra updates om A Wonderful Life naar een nieuw generatie te brengen. Leef een zorgeloos leven op de boerderij met gewassen en het fokken van dieren. Voor het eerst in de reeks speel je als een mannelijk, vrouwelijk of non-binair hoofdpersonage. Ook kun je vrij kiezen wie je als huwelijkskandidaat kiest. Kortom je kunt kiezen wie je echt wilt zijn.

 

Breng het land tot leven, vind liefde onder de vriendelijke mensen van de stad en maak blijvende herinneringen met een eigen familie in deze remake van de geliefde boerderij sim. Na het werk van elke dag op de boerderij is voltooid, kan je gaan vissen, jagen op oude schatten op de lokale opgraving site of chatten met uw vrienden in de stad om kostbare herinneringen op te bouwen. Terwijl je bevriend raakt met de bewoners van de vallei en de erfenis van je vader vervult, leef je een zorgeloos leven op de boerderij waar je gewassen teelt en dieren kweekt. Je nieuwe leven begint in Forgotten Valley, een rustige gemeenschap waar je vader en zijn vriend Takakura er ooit van droomden om een boerderij te runnen. Deze remake van een geliefde klassieker bevat tal van nieuwe evenementen, verbeterde festivals, meer recepten om te koken en een overvloed aan nooit eerder geziene gewassen.

De onze nieuwe boerderij in het vredige stadje Forgotten Valley en vertel je eigen verhaal verspreid over meerdere generaties in STORY OF SEASONS: A Wonderful Life. Maak foto's van je familie met de nieuwe camerafunctie, kleed je in je favoriete outfits of help je medebewoners met hun verzoeken. Zoals de seizoenen voorbij gaan, zul je je levenslange partner vinden, samen een kind opvoeden en ze voor je ogen zien opgroeien. Of dit nu je eerste STORY OF SEASONS-avontuur is of je keert terug naar Forgotten Valley, een prachtig leven wacht op je. En als de jaren voorbij zijn, is je kind oud genoeg om een carrière voor zichzelf te kiezen.

Vorige Volgende