Super Puzzle Pack 2 + 1, bevat 8 verschillende puzzeltypes en 1200+ puzzels verspreid over 10 verschillende games!

Ervaar 6 unieke puzzeltypes in één pakket met meer dan 800 verschillende puzzels. Haal de kunstenaar in jezelf naar boven, schilder op nummers en maak schilderijen in pixel art stijl.

Daag jezelf uit met een grote variatie aan puzzels en verschillende moeilijkheidsgraden. Open je eigen bloemenwinkel, of ga op een magisch avontuur en bezoek het dorp in het bos. Recreëer in legpuzzelvorm de meest iconische historische kunstwerken van meesters als Rembrandt, Monet, Hokusai en nog veel meer. Daag jezelf uit om de meest populaire logica getallenpuzzels op te lossen: Pack 2 biedt urenlang speelplezier. Bekijk de twee uitdagende en kleurrijke Match-3 spellen.

Los meer dan 200 unieke legpuzzels op, alleen of met maximaal 4 spelers. Pack bundelt honderden unieke puzzels in 4 verschillende puzzeltypes. Help alle Yum Yums om lijnen te wissen in een unieke Match-5 game met een twist Ga de 2048 uitdaging aan alleen of in een 1-vs-1 strijd met lokale leaderboards. Speel met maximaal 4 spelers voor urenlang puzzelplezier. Daag vrienden uit voor een 1-vs-1 gevecht in de 2048 uitdaging, of in een uniek Versla alle 100 levels van een hand-getekende piraten Match-3 game. Waag je aan een mythisch avontuur in een Match-3 game. Geniet van twee prachtige handgetekende Match-5 spel met een twist.

Bekijk hier Super Puzzle Pack 2 + 1!

Vorige Volgende