Bereid je vuisten, ellebogen, voeten en wat je ook maar kunt gebruiken voor om goons te verslaan in Sifu

Sifu zal op 28 maart zijn debuut maken op Xbox en Steam naast de gratis Arenas Mode-uitbreiding voor alle beschikbare platforms. Ontwikkelaar Sloclap heeft vandaag een diepgaande blik vrijgegeven op wat je kunt verwachten als de Arenas-uitbreiding uitkomt met een geheel nieuwe trailer boordevol actie.

Met 9 nieuwe locaties en 45 meedogenloze uitdagingen verdeeld over 5 game modes, voegt de Arenas-uitbreiding tot 10 extra uren aan gameplay toe aan de toch al veeleisende titel. Meesters van Kung Fu zullen tot het uiterste worden gedreven terwijl golven vijanden op hen neerstorten in de Survival-modus, of tot in de perfectie worden gedreven in de Performance-modus. Met Time Attack kunnen spelers ook tegen de klok vechten op een pad vol vijanden. Sifus die op zoek zijn naar een draai aan de impactvolle gevechten van de game, kunnen de nieuwe Capture-modus proberen, waarin spelers een gemarkeerd gebied moeten innemen en vasthouden, of Manhunt-modus, waarin een specifiek doelwit omringd door beschermers moet worden neergehaald.

Ongeacht hoe je kiest voor Kung Fu, je zult je vijanden ontmantelen in gevarieerde, prachtige scènes. Van bruisende, kleurrijke leegtes tot met regen doordrenkte steegjes, je vijanden wachten op je, klaar om met snelheid en wreedheid te worden neergehaald.

Sifu, een beat 'em up-verhaal over wraak, plaatst spelers in de schoenen van een jonge. Pak Mei Kung-Fu-student die, na de moord op hun meester, begint aan een epische zoektocht naar wraak. Gevoed door jarenlange training die hen tot een niet te stoppen kracht heeft gemaakt, zullen spelers de angstaanjagende krijgers achtervolgen die jaren geleden hun meester hebben afgeslacht, evenals de talloze handlangers die hen bewaken. Maar wraak heeft een prijs, die wordt geëist door een nederlaag en de kracht van een mystieke talisman.

Bij elke mislukking zullen spelers weer opstaan, ouder en wijzer, hoewel ze minder jaren over hebben dan voorheen. Wat is wraak je waard?

Vorige Volgende