Onderzoek mysterieuze verdwijningen in Hello Neighbor 2 het hit vervolg van Hello Neighbor! Binnekort verkrijgbaar voor de Nintendo Switch!

Hello Neighbor 2 is a stealth horror game over het opgraven van geheimen van je griezelige buurman. Verkrijgbaar op 04-04-2023 voor de Nintendo Switch!

Hello Neighbor 2 gaat een stuk verder, waarin je als journalist moorden en mysterieuze verdwijningen onderzoekt in het op het eerste oog rustig uitziende stadje: Raven Brooks. Neem een vlucht met de Hello-copter, een op afstand bestuurbare vliegende drone uitgerust met een camera en grijphaak, ontdek nieuwe oplossingen voor oude puzzels en ervaar voorheen onbereikbare hoogten. Hello Neighbor 2 is een vervolg op de hit Hello Neighbor, waarin je het huis van je buurman binnensluipt en uitzoekt wat hij in de kelder verbergt. Hello Neighbor 2 is een stealth horror game over het opgraven van geheimen van je griezelige buurman.

Om Hello Neighbor 2 te spelen moet je door de straten van de Raven Brooks struinen en het leven van de AI-personages bestuderen, door bijvoorbeeld door de ramen te gluren om aanwijzingen te vinden. Je denkt dus slim na, plant je intrede en zoekt naar aanwijzingen achter de gesloten gordijnen van deze bijzondere gemeenschap. Lang vergeten geruchten over vermiste kinderen in het verlaten schoolgebouw duiken weer op, maar de enige die er nog is, is de chagrijnige oude conciërge en zijn gemene waakhonden. Oh, en er is iets vreemds aan de inwoners van Raven Brooks, maar je kunt je vinger er niet helemaal opleggen. Stel je voor dat het hele stadje met alle huizen en AI-bewoners jouw speeltuin is. Raven Brooks op een geheel nieuwe manier, vanuit de lucht.

Bekijk Hello Neighbor 2 hier!

Vorige Volgende