Een spookachtig leuke multiplayer game! Speel als de Ghostbusters: Spirits Unleashed!

Vanaf 18 oktober 2022 verkrijgbaar! Speel deze asymmetrische multiplayer game van ‘verstoppertje spelen’ in een 4 vs. 1 game, waarbij spelers deel uitmaken van een team van nieuwe Ghostbusters of een enkele Ghost. Ghosts hebben meerdere vaardigheden in hun arsenaal, zoals het bezitten van voorwerpen, natuurlijk slijmen en meer, waardoor het rondspoken op de verschillende locaties een feest wordt om te spelen.

Spirits Unleashed heeft alle iconische uitrusting en gadgets, van Proton Packs tot PKE-meters en Ghost Traps, die fans verwachten en waarvan nieuwe gamers in het universum zullen genieten als ze als Ghostbuster spelen!

Een spookachtig leuke multiplayer game! Speel als de Ghostbusters of de Ghosts!
Naarmate spelers vorderen, spelen ze cosmetica en upgrades vrij voor zowel de Ghostbusters als de Ghosts om hun spelervaring te verbeteren. Vier Ghostbusters proberen een Spook (Ghost) te vangen dat rondwaart op unieke locaties in multiplayer-gevechten (online of offline). Inclusief online en offline single-player modus beschikbaar in de vorm van AI assisted play. Geniet solo of met maximaal vier spelers op alle platforms via cross-play.

 

Kenmerken:

Dompel jezelf onder in het Ghostbusters-universum terwijl je meerdere unieke locaties in het spel beschermt of achtervolgt.

Ghostbusters: Spirits Unleashed is leuk en geschikt voor alle niveaus.

Slijm of word geslijmd! Speel met maximaal vier vrienden of solo als een nieuw lid van de Ghostbusters of een Ghost in IllFonic's nieuwste asymmetrische shooter!

Iconische filmacteurs Dan Aykroyd en Ernie Hudson worden vergezeld door nieuwe favorieten Rahul Kohli en Greg Miller om hun stemmen te lenen aan Ghostbusters: Spirits Unleashed.

De brandweerkazerne is je Ghostbusters-hub, met ook Ray's Occulte Bookstore om missies te kiezen, personages aan te passen en te oefenen met het afvuren van protonpacks

De fysieke edities van het spel krijgen Advance Access tot de Basher Ghost, een zeldzame Ectoplast Skin, Ghostbusters RC Ghost Trap en een speciale PKE Meter
 

Bekijk hier Ghostbusters : Spirits Unleashed voor de PlayStation

Vorige Volgende