The Ascent is een solo en co-op action-shooter RPG, die zich afspeelt op Veles, een volgepakte cyberpunkwereld.

Richt laag of hoog, wissel van wapen en rust dodelijke gadgets uit, zoek dekking en gebruik de vernietigbare omgevingen in je voordeel en blijf je tactiek aanpassen terwijl je nieuwe vijanden tegenkomt.

Ontmoet nieuwe bondgenoten en vijanden en vind buit terwijl je de bruisende wereld van The Ascent en zijn brede scala aan districten verkent, van de diepe sloppenwijken tot de hogere luxe sferen. Wijs nieuwe vaardigheidspunten toe terwijl je een level omhooggaat en probeer verschillende augmentaties om je vijanden op nieuwe creatieve manieren uit te schakelen.

Pas het uiterlijk, de vaardigheden en vaardigheden van je personage volledig aan om je speelstijl te evenaren en plunder verschillende wapens en uitrusting naarmate je sterker wordt. Je moet de wapens opnemen om te voorkomen dat ze de controle grijpen en aan een nieuwe missie beginnen om erachter te komen waar het allemaal mee begon. Het voortbestaan van uw district wordt bedreigd: rivaliserende bedrijven proberen toe-eigening af te dwingen en misdaadsyndicaten willen hun handel in uitbreiding van de zwarte markt stimuleren.

Op een dag, terwijl je op een routineopdracht wordt gestuurd om gebruik te maken van je vaardigheden met een cyberdeck, word je plotseling gevangen in een draaikolk van catastrofale gebeurtenissen. Welkom bij The Ascent Group arcology, een op zichzelf staande door bedrijven gerunde metropool, die zich hoog in de lucht uitstrekt en gevuld is met wezens uit de hele melkweg. De Ascent Group, het grootste megabedrijf ter wereld, wordt om onbekende redenen gesloten, waardoor de geautomatiseerde beveiligingssystemen in de war raken.

Verken de wereld van Veles, alleen of met maximaal drie vrienden, om erachter te komen Speel de hele game alleen of werk samen met maximaal drie vrienden in lokale of online co-op. Je klim door de arcologie leidt je over het pad van de meest indrukwekkende vijanden, maar ook onverwachte allianties. Je speelt als een arbeider, tot slaaf gemaakt door het bedrijf dat jou en alle anderen in je district bezit.

Bekijk The Ascent Hier

Vorige Volgende