Games van de Maand - November 2019

November is al weer aangekomen en dat betekent dat de Sint bijna in Nederland is! Bekijk hieronder de 5 leukste games van dit najaar om cadeau te geven of krijgen.

Fortnite: Darkfire Bundle – 5 november

Fortnite is het razend populaire spel waar iedereen wel eens van heeft gehoord. Epic Games (de makers van Fortnite) heeft onlangs Chapter 2 gelanceerd. Het is nu mogelijk om, onder andere, te varen, vissen en zwemmen! Ook is de welbekende kaart op de schop genomen, iedereen zal even moeten wennen aan de nieuwe omgeving!

De Darkfire bundle is het grootste cosmetische content dat er ooit is uitgekomen voor Fortnite met 13 nieuwe items ter waarde van 80 euro. De bundel is te koop bij Mindscape voor 27,50 euro! Deze bundel is een perfect cadeau voor elke Fortnite fan dit najaar, of natuurlijk gewoon stiekem voor jezelf!

- Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One

 

Just Dance 2020 – 5 november

Just Dance bestaat dit jaar 10 jaar! En om dit jubileum te vieren keren diverse favorieten terug! Samen met 40 nieuwe hits van wereldwijd bekende artiesten tot rijzende sterren en internetfenomenen. Voor het hele gezin zal er wel iets te vinden zijn in Just Dance 2020:

  • God Is A Woman – Ariana Grande
  • Bangarang – Skrillex ft. Sirah
  • High Hopes – Panic! At The Disco
  • Kill This Love – BLACKPINK
  • I Like It - Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
  • Policeman - Eva Simons Ft. Konshens
  • Rain Over Me - Pitbull Ft. Marc Anthony

- Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en Nintendo Wii

 

Garfield Kart: Furious Racing – 7 november

De leukste racegame van dit najaar is Garfield Kart: Furious Racing! Speel als Garfield, Jon, Odie en andere bekende personages en maak de karakters uniek door ze aan te passen met de vele verschillende hoeden en kart-aanpassingen. Race door de bekende locaties uit de Garfield strips en laat zien dat jij de beste kartracer bent!

Garfield Kart: Furious Racing is te spelen met maximaal 4 spelers op één scherm. Of test jouw skills en daag spelers uit over de hele wereld in de online multiplayer, welke te spelen is tot 8 spelers.

- Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One

 

Pokémon Sword / Pokémon Shield – 15 november

In de twee nieuwste Pokémon games verken je de compleet nieuwe regio Galar en wordt het begin van de achtste generatie aan Pokémon ingeluid. Naast dat veel vertrouwde Pokémon zullen terugkeren bieden deze games ook een hele hoop nieuwe Pokémon om te ontdekken, vangen en te trainen.

Net als met voorgaande Pokémon-games zullen beide versies minimaal van elkaar verschillen. Zo kun je in Pokémon Sword een aantal Pokémon tegenkomen die je weer niet kunt tegenkomen in Pokémon Shield, voor het eerst zitten er zelfs een aantal exclusieve Gym leaders in. De games blijven grotendeels hetzelfde.

Pokémon Sword en Pokémon Shield volgen de lijn van de traditionele Pokémon-games en moet niet worden verward met de Pokémon Let’s Go games van vorig jaar.

- Nintendo Switch

 

Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir – 21 november

Dit jaar bestaat Asterix & Obelix 60 jaar! Om dit jubileum te vieren komt er op 21 november een nieuwe game waarin je voor het eerst samen kunt spelen.

Asterix & Obelix reizen door Europa om delen te vinden van de Crystal Menhir, welke mysterieuze krachten heeft! Vuur, ijs, steen en magneet; gebruik de verschillende krachten van de Menhir om jouw vijanden te verslaan en de Crystal Menhir compleet te maken.

Bekijk hieronder de trailer:

- Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC

Vorige Volgende