Asterix & Obelix XXL 3

Over precies een week is het zover... De release van Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir. Zoals je misschien al hebt gelezen is het een speciaal jaar voor Asterix en viert de serie haar 60-jarig jubileum!

Lees ook ons blog over het 60-jarig jubileum van Asterix en kom te weten hoe de reeks is ontstaan en door de jaren heen is veranderd. Klik hier om naar het artikel te gaan.

 

Nieuwe Asterix & Obelix game tijdelijk verkrijgbaar voor 2 euro


Amstelveen, 14 november – Mindscape organiseert ter ere van de 60ste verjaardag van Asterix de Galliër een ludieke actie, waarbij de nieuwe game Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir voor slechts 2 euro verkrijgbaar is! In ruil voor de speciale 2-euromunt van Asterix (hierboven afgebeeld) kunnen fans een Limited Edition van de game ter waarde van € 49,99 ophalen op het kantoor van Mindscape in Amstelveen.

In zijn zestigjarig bestaan is Asterix uitgegroeid tot een held van wereldformaat. Om dit te herdenken werden er eerder dit jaar 310.000 munten van Asterix geslagen. Mindscape zet de Gallische held in het zonnetje en stelt de langverwachte game Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir beschikbaar in ruil voor deze 2-euromunt. Tot en met 20 december 2019 kunnen er in totaal zestig munten worden ingeleverd en iedere munt wordt door Mindscape omgeruild voor een Limited Edition van de game ter waarde van €49,99.

In Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir kunnen spelers voor het eerst samen spelen, nooit eerder bevatte deze franchise een coöperatieve modus. Na 60 jaar kun je dus voor het eerst in de XXL-games samen spelen.

De 2-euromunt kan nog tot en met 20 december 2019 worden verzilverd op het kantoor van Mindscape*. Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir is vanaf 21 november verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC.

*Bekijk hier alle actievoorwaarden

Vorige Volgende