Garfield is vanaf vandaag gratis beschikbaar in Nickelodeon All-Star Brawl!

Amstelveen 8 december 2021 - Vanaf vandaag is Garfield gratis beschikbaar in Nickelodeon All-Star Brawl. 

Onze lasagne liefhebber Garfield is vanaf vandaag te spelen in Nickelodeon All-Star Brawl en is daarmee 21ste karakter in de game. Garfield is beschikbaar als gratis download voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Steam. Voor Nintendo Switch zal Garfield later deze maand beschikbaar zijn. 

Garfield wordt toegevoegd aan de al speelbare karakters, zoals SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Danny Phantom en nog veel meer helden uit het Nickelodeon-universum! Met ieder hun unieke bewegingen en aanvallen geïnspireerd door hun specifieke en vaak zeer bijzondere persoonlijkheden, heeft elk personage een eigen stijl waardoor je eindeloos plezier kunt beleven aan de humor en de actie. Selecteer je favoriet en laat de intense vechtpartijen beginnen met lokale en online multiplayer-actie.

Een belangrijk detail en iets voor de echte Garfield-fans, de rode kater die een hekel heeft aan maandagen zal op deze dag niet speelbaar zijn. Alle andere dagen van de week kun je een flink potje knokken met Garfield!

Bekijk hieronder de trailer en ontdek de unieke bewegingen en aanvallen van Garfield in Nickelodeon: All Star Brawl!

Mocht je meer willen zien van Garfield, bekijk dan de game: Garfield Kart: Furious Racing en scheur samen met je vrienden door de iconische circuits die allemaal gebaseerd zijn op de wereld van de beroemde, luie maar altijd hongerige, rode kater Garfield.

 

Vorige Volgende