Knok je een weg door de geschiedenis in Asterix & Obelix: Slap them All!

Amstelveen 2 december 2021 - Knok je een weg door de geschiedenis, met een authentieke stijl in Asterix & Obelix: Slap them All! 

Bij Toutatis! Gallië is overgenomen door de Romeinen, maar er is een heel klein dorpje dat nog stand houdt…

Asterix & Obelix Slap them All! Is een 2D beat ‘em up waarin je het opneemt tegen de bekende vijanden: piraten, rovers, Romeinen en zelfs de gevreesde Noormannen! Elk hoofdstuk in deze game is gebaseerd op een deel uit de bekende stripreeks. Stap in het stripverhaal en speel in omgevingen direct uit de stripboeken. De tekeningen en animaties zijn allemaal handgemaakt.

Reis door de wereld van Asterix & Obelix verspreid over 50 verschillende levels, in solo-modus of speel samen met een vriend in de lokale co-op multiplayer en deel samen een goed pak slaag uit.

 

Mega veel actie – Voltooi 50 missies in maar liefst 6 verschillende werelden.

Speel alleen of samen – Speel samen met een vriend(in) of familielid op 1 scherm!  

Gebaseerd op de echte strips – Elk hoofdstuk in de Story mode is gebaseerd op een verhaal uit de originele Asterix & Obelix stripreeks.

Vecht tegen Romeinen en andere vijanden – Versla de Romeinen met de unieke handgemaakte animaties en combo’s voor elk personage.  

Ontdek alle minigames – Speel naast de Story mode ook verschillende minigames en ga de strijd aan met andere spelers in de Arcade-modus voor een plekje op het online leaderboard!

 

Interesse? Bekijk de Limited Edition van Asterix en Obelix voor de PS4 en Nintendo Switch hier! 

 

Vorige Volgende