Oddworld: Soulstorm Oddtimized Edition nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

 In Oddworld is het aan jou om Munch te helpen bij het redden van mede-testwezens!

Ontsnappen is voor Abe het begin van zijn Oddysee want veel gevaren wachten Abe op zijn bizarre reis. 

Abe heeft een transformatie ondergaan van een onwetende Mudokon-pion die op het punt stond opgezogen te worden door de machines van Glukkons megabedrijf, naar een onwaarschijnlijke held die het symbool van hoop wordt. Ze zijn gewapend met alle middelen van onderdrukking, van propaganda en biologische wapens tot meedogenloos dodelijk geweld.

 

Ieders favoriete antiheld met een hart van goud, was eens een gelukkige schoonmaker in Oddworld's grootste vleesverwerkingsfabriek. Daar stuit hij op de snode plannen van zijn baas om de slavenarbeiders van de fabriek om te zetten in de nieuwste RuptureFarms Tasty Treats-lijn van nieuwe vleessnacks. Ze komen te weten hoe ze hun doelen kunnen bereiken, maar dan zullen ze wel moeten leren om samen te werken. Om genoeg Moolah te verzamelen accepteert hij met tegenzin de ultieme premie van de eigenaar van de Mongo-rivier. Tasty, een complete remake van de eerste game in deze populaire franchise: Abe’s Oddysee. 

Ga op zoek naar voorraden, maak wapens, bewapen je volgers, los puzzels op. Abe wordt de leider van de revolutie en neemt het op tegen de heersende leiders van de planeet. Deze action-adventure platformer, met RPG-elementen, beloofd het grootste Oddworld-avontuur ooit te worden en biedt de speler bovendien de keus om te spelen hoe hij dat wil. Als Abe zal jij je mede-Mudokons moeten leiden in de strijd voor vrijheid tegen de leiders van de planeet.

De Oddtimized Edition bevat:

  • Game Oddworld: Soulstorm 
  • Metalcase met 3D reliëf met ruimte voor 24 Nintendo Switch game cartridges

De  Edition bevat:

  • Unieke Collector's Box
  • Game: Oddworld: Soulstorm
  • Embossed metal case 3D reliëf met ruimte voor 24 Nintendo Switch game cartridges

Bekijk hier Oddworld Soulstorm - Oddtimized Edition voor de Nintendo Switch

Vorige Volgende