Tijd om te oogsten in Life in Willowdale: Farm Adventures - nu overal verkrijgbaar!

Amstelveen, 25 oktober 2022 – Mindscape heeft samen met ontwikkelaar FRAG Games, vandaag Life in Willowdale: Farm Adventures uitgebracht. Deze farming-adventure game is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en is ook verschenen op pc via Steam.


Life in Willowdale: Farm Adventures biedt farming-gameplay, een gezellig dorpje vol met kleurrijke, vriendelijk inwoners en spannende avonturen. Naast farming biedt de game sociale mechanics, combat, co-op mogelijkheid en nog veel meer om te beleven.

Gevaar en avontuur zijn niet ver te zoeken in Willowdale. Het dorpje is omringd door vier avontuurlijke zones: De Bloemenvelden, Het Vergeten Bos, De Woestijn en De Machtige Berg. Ontdek de diverse zones en neem het op tegen verrassende eindbazen.

In Life in Willowdale: Farm Adventures zijn er 12 BFF-personages, elk met hun eigen unieke skills. Je kunt er maar 2 meenemen de wildernis in. Kies dus verstandig! Als je liever een team vormt met je echte ‘BFF’ voor lokaal co-op spel vanaf de bank, dan kan dat ook nadat je de eerste vijf missies hebt voltooid. Door samen voor de gewassen te zorgen, de dieren te verzorgen en op verkenning uit te gaan, breng je Willowdale in een mum van tijd weer op orde!

Vorige Volgende