Cadeaustress? Tips: Leuke kindergames


Komt er weer een verjaardag aan en zit jij nog in de cadeaustress? Wij helpen je graag met een aantal tips voor leuke kindergames. En het leuke van al deze games is dat je de meeste ook nog in gezelschap kunt spelen, dus uitpakken en meteen spelen!


Hieronder een selectie van de games die wij kunnen aanraden waarbiij de prijs in de winkels niet hoger zal liggen dan €29,99.

Rocket League
Wij hebben het er al heel vaak over gehad: Rocket League, geloof ons nou, dit is echt een hele leuke game! En waarschijnlijk ook zeer populair bij de vriendjes en vriendinnetjes.

Rocket League begon als een combinatie van racen en voetballen, maar biedt inmiddels ook mogelijkheden tot een combinatie met basketbal of zelfs ijshockey! Dit is zo’n game waarbij men zegt “easy to play, hard to master” kortom iedereen kan dit spelen, maar er heel goed in worden… Oefening baart kunst! Je kunt deze trouwens ook in lokale 2-speler of zelfs 4-speler splitscreen spelen.

Rocket League is in de vorm van de Collector’s Edition, waar vele extra’s bij zitten, bij Mindscape verkrijgbaar voor €27,99 voor PlayStation 4 en Xbox One. De game is sinds kort ook beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Rocket League
Rocket LeagueATV Drift & Tricks
Deze game maakt gebruik van de nieuwe PlayStation VR techniek! Kies je voertuig en coureur en cross door prachtige landschappen. Als je een PlayStation VR bril hebt kun de games zelfs spelen in virtual reality. Je kan dit spel alleen, met zijn tweeën of online spelen. Waar je ook voor kiest, in de levensechte werelden van ATV Drift & Tricks ga je hoe dan ook een geweldig avontuur tegemoet! 

Bij Mindscape is de game ATV Drift & Tricks verkrijgbaar €23,99.

 

Max: The Curse of Brotherhood

Zoekt de Sint een spannende game als cadeau voor een tiener? Ga dan op avontuur in de knotsgekke wereld Max! Samen met Max en zijn Magic Marker ga je een spannende fantasiewereld in om samen het kwaad te lijf te gaan en zo zijn jongere broertje Felix te redden. Ren, spring en teken je een weg door de actie en vele puzzels. Let’s go!

Max: The Curse of Brotherhood is bij Mindscape verkrijgbaar voor de PlayStation 4 als te gek Kerst cadeau voor €24,99.


Screenshot Max: The Curse of Brotherhood
Screenshot Max: The Curse of Brotherhood

 


3D Minigolf

Wat meer op zoek naar een rustigere bezigheid? Kijk dan eens naar 3D Minigolf voor wat meer ontspanning. Op meer dan 50 verschillende midgetgolfbanen kun je de lol van minigolf gewoon thuis beleven. Je kan dit spel met maar liefst vier spelers tegelijk spelen. Leuk dus om met het hele gezin te spelen! Wie van jullie slaat de eerste hole-in-one?

Bij Mindscape is 3D Minigolf Switch voor de Nintendo Switch verkrijgbaar voor € 29,99. Deze game is ook beschikbaar voor de PlayStation 4 voor €24,99.

Snipperclips Plus
In deze kleurrijke puzzelgame is het de bedoeling om de juiste vormen bij elkaar te vinden en zo verder te komen in de diverse levels. De avonturen van Snip & Clip kun je prima in je eentje spelen, maar ook dit is weer zo’n leuke Nintendo Switch game die je met een tweede speler kunt spelen. Als je met een groep van 4 bent je kun zelfs in teams van twee het tegen elkaar opnemen!


Geen idee welke game je moet kopen voor de Switch? Bekijk hier dan onze aanraders! Zie hier voor het complete assortiment aan Nintendo Switch games.

Screenshot Snipperclips Plus
Screenshot Snipperclips Plus
Surf World Series
Nog zo’n super cadeautip! Lijkt surfen je ook zo’n gave sport? Of ben je al vreselijk goed met een plank in het water? Laat in Surf World Series zien dat jij de baas van de zee bent!

Door weer en wind beleef je op allerlei bekende surflocaties de vetste avonturen! Laat de dikste tricks zien en wordt zo een surflegende in de verschillende speelstijlen Survival, Championship of Big Heat Battle. Of beklim de leaderboards en bewijs je als werelwijde ‘surflegend’!

Voor €24,99 is Surf World Series verkrijgbaar bij Mindscape voor PlayStation 4!


Ben je wat meer op zoek naar de wat kleinere prijsjes? Bekijk dan ook ons vorige blog met cadeautips voor een lager budget.

Vorige Volgende