Cadeautips: goedkope games voor kinderen


Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor ook nog een leuke prijs? Of misschien wil je meerdere cadeaus voor je kinderen kopen of een leuk kleinigheidje uitzoeken voor bijvoorbeeld een neefje of nichtje. Dan zijn deze budgetgames geschikt voor jou! Met deze cadeautips maak je ieder kind dat houdt van gamen blij. En wie houdt er nou niet van spelen?

De Kerstman komt er alweer aan. Zakken vol mooie cadeaus staan klaar om onder de boom gezet te worden. Waar maakt de Kerstman jouw zoon of dochter nou echt blij mee? Met games voor kinderen! 

We geven je graag wat ideeën voor Kerstcadeaus met deze betaalbare games:

 LEGO Jurassic World

In deze game word je op avontuur meegenomen in alle Jurassic Park films en Jurassic World. Voor echte dino liefhebbers dus! Met de onvervalste humor van LEGO games beleef je alle onvergetelijke scenes en actiemomenten. Als LEGO dinosaurus stamp je overal doorheen. Je kunt kiezen uit 20 verschillende dino’s. Is dat nog niet genoeg? Maak dan je eigen dino! Misschien is het ook leuk om eerst samen met het gezin de films te bekijken. Echt een gezellig avondje!

Bij Mindscape is LEGO Jurassic World voor de PC nu in de aanbieding (2 voor € 15,-). Deze game is ook beschikbaar voor PS4, Xbox 360 en Xbox One.

 

LEGO Jurassic World
LEGO Jurassic World


LEGO In de Ban van de Ring

Nóg zo’n leuke LEGO game! Houdt je kind meer van Hobbits, tovenaars, dwergen en elfen dan van dinosaurussen? Kies dan voor deze game gebaseerd op de The Lord of the Rings films en boeken. Als een figuur uit The Lord of the Rings kan je kind raadsels oplossen en de strijd aangaan met vijanden op weg naar Mount Doom om de ring te vernietigen en Midden-aarde te redden. Deze LEGO game is niet gewelddadig maar zeker wel avontuurlijk en ook geschikt voor jonge spelers (vanaf 7 jaar).

Bij Mindscape is ook deze game voor PC als Kerst cadeau verkrijgbaar en 2 voor € 15,-.


RollerCoaster Tycoon World 

Naast de leuke LEGO games is dit pretpark simulatiespel ook een echte aanrader. Uren vol speel- en bouwplezier met spannende achtbanen, geweldige attracties en duizenden objecten om je park mooi te maken. Het leuke aan RollerCoaster Tycoon World is dat de fans hebben meegeholpen om het spel te verbeteren en features eraan toe te voegen.

RollerCoaster Tycoon World screenshot
RollerCoaster Tycoon World screenshot

 

Bij Mindscape is RollerCoaster Tycoon World verkrijgbaar voor €14,99 en voor diezelfde prijs kun je ook het Mega Pack aanschaffen waarbij je alle originele games met uitbreidingen kunt spelen. Al met kerst bezig en op zoek naar een iets groter cadeau? Dan is er ook de Deluxe Edition met nog veel meer extra's.  


Apps voor de tablet of telefoon

Wil je kind liever op de tablet of telefoon spelen? Dan kun je natuurlijk altijd nog kiezen voor gratis of goedkope apps. Voor de kleintjes van 1-3 jaar is er bijvoorbeeld de Toca Teaparty of Talking Tom Cat. 

Robbie Konijn is natuurlijk ook super leuk om te spelen.  Deze app is speciaal ontwikkeld om leren leuk te maken en speciaal voor kinderen in het primaire onderwijs. Hoe meer sommen je oplost, hoe meer punten je hebt verdiend en hoe verder je komt! Je moet het dorp redden van een gevaarlijke bom door sommen op te lossen en de code te kraken. Robbie Konijn Reken Race is beschikbaar voor Android en iOS apparaten.

Robbie Konijn Reken Race
Robbie Konijn Reken Race


Zie ook onze andere blogs voor nog meer tips en informatie zoals bijvoorbeeld:

Cadeautip – De top 10 Nintendo Switch games

Waarom is samen gamen met je kind goed?


 

 

Vorige Volgende