De top 10 Nintendo Switch games voor kinderen


Er zijn al veel games voor de Nintendo Switch te verkrijgen maar welke is nou echt leuk?  Wij hebben de leukste op een rij gezet, deze games zullen kinderen maar ook ouderen uren speelplezier brengen. Lees verder voor 10 coole games voor de Nintendo Switch. Deze kan je kind spelen met het hele gezin, met vriendjes of vriendinnetjes of lekker even op zichzelf. Hebben jullie deze al?


10. Mario Kart 8 Deluxe

Deze game is al een tijdje uit maar daarom niet minder leuk! Het blijft lachen: keihard rondjes scheuren als Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi of Toad in de gekste voertuigen. Er zijn meer dan 40 personages waar je uit kunt kiezen en wel 48 circuits. Je kunt online racen tegen 11 andere spelers of lokaal met z’n achten. Een super leuk spel voor beginners en echte racemonsters.

 

 

 

9. Sonic Forces

In deze game help je Sonic om de wereld te bevrijden van Dr. Eggman. En wie is die geheimzinnige nieuwe schurk met immense krachten? Oude bekende helden en slechteriken zijn natuurlijk ook weer van de partij. Je kunt kiezen uit drie soorten gameplay: platformactie met Classic Sonic, supersnelle acties met Modern Sonic en nieuwe gadgets met een eigengemaakt personage.

8. Gear.Club Unlimited
Gear.Club Unlimited is een echte racegame voor de Nintendo Switch. Race met mooie sportwagens van diverse merken zoals BMW, Mercedes-Benz, Bentley en meer. Speel verspreid over meer dan 400 evenementen diverse auto's en uitdagingen vrij. Pas je auto's in de Performance Shop, een nieuw kleurtje, andere velgen? Niks is te gek! Speel alleen of in 2-speler of zelfs 4-speler splitscreen. Bestel Gear.Club Unlimited nu in onze webshop.

7. Pokkén Tournament DX

Dit is een geweldige Pokémon-vechtgame. Je kunt de strijd om kampioen te worden nu thuis of onderweg spelen dankzij de Nintendo Switch. Deze game bevat alle content uit de Wii U en de arcade versies maar biedt ook allerlei nieuwe functies. Zo kun je een Joy-Con delen met een andere trainer. Je kunt lokaal multiplayer-gevechten aangaan met een gedeeld of enkel scherm. Maar je kunt ook online spelen met anderen. En je kunt kiezen uit wel 20 Battle Pokémon!

6. Syberia

Als advocate Kate Walker ga je op avontuur in een klein Frans dorpje. Tijdens haar onderhandelingen zwerft ze door het Westen van Europa en zelfs naar oostelijk Rusland, helemaal naar Syberia, het legendarische eiland met de laatste overlevende mammoeten. Deze game is legendarisch door het geweldige verhaal en de prachtige vormgeving. Door slim na te denken en puzzels op te lossen help je Kate Walker steeds verder in haar avontuur. Deze single-player game is leuk voor wat oudere spelers en Syberia 2 is ook beschikbaar!



5. Splatoon 2

Splatoon 2 is ook alweer zo’n klassieker voor de Switch. In deze game ga je knallen met kleuren! Je verovert terrein door de grond met inkt te bedekken in gevechten van vier tegen vier. Wie het meeste terrein verovert, wint! Je moet goed samenwerken met je teamgenoten om te winnen en slim spelen. Wat fijn dat je hier zo lekker met verf mag kliederen en smijten!

4. ARMS
ARMS is een super grappig vechtspel dat helemaal perfect is voor de Nintendo Switch. Je kunt uit allerlei verschillende ‘armen’ en wapens kiezen. Die armen worden heel lang en zijn super krachtig! Speel slim met je Joy-Con om je tegenstander te verslaan. Lekker actief! Je kunt kiezen uit allerlei verschillende karakters om mee te spelen en natuurlijk uit diverse locaties. Speel in je eentje, met het hele gezin of online.


3. LEGO City Undercover

Dit is een van de beste LEGO games ooit! Je gaat als Chase McCain undercover in LEGO City om een einde te maken aan de heersende misdaadgolf. Deze game bevat enorm veel humor, actie en avontuur. Verzamel verdwaalde varkens (wat?!) en honderden voorwerpen, vermom je als brandweerman, bouwvakker of crimineel en krijg die foute Rex Fury in de gevangenis! Er zijn zoveel mogelijkheden in deze game, dat je tot ver in het nieuwe jaar kunt blijven spelen.

2. Rocket League
Hou je vast! Deze supertoffe game is net uit en ook een goede tip voor de feestdagen. Deze game heeft 150 ‘Spel van het Jaar’ awards of nominaties gewonnen. Het is een fantastische combinatie van voetbal en autoracen. Het is moeilijker dan je denkt om met je auto de bal in het goal van je tegenstander te krijgen. Een fantastische multiplayer en onwijs veel plezier. Zelfs als je er erg slecht in blijkt te zijn…. Rocket League is ook verkrijgbbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

 

1. Super Mario Odyssey

Nintendo’s klassiekers zijn klassiekers met een reden. En met de nieuwe technologie van de Nintendo Switch kun je niet anders dan enthousiast zijn over deze nieuwe Mario release. Met elke nieuwe console verlegt Nintendo altijd de grenzen en ook deze stelt niet teleur. Natuurlijk is prinses Peach weer eens vermist en moet Mario haar redden van Bowser. Weet jij het huwelijk op tijd te tegen te houden?


Kijk nu bij Mindscape voor allerlei leuke games voor de Nintendo Switch en andere consoles, perfect voor jouw kind of het hele gezin. Samen urenlang genieten van de tofste spellen. En houd ook vooral de nieuwe releases in de gaten

Vorige Volgende