Dit zijn de leukste games om samen te spelen!

Wat doe jij het liefste in het weekend? Gezellig wat familie en vrienden over de vloer, lekker eten of spelletjes spelen? Allemaal leuk! Maar als je het aan je kids vraagt mag je Ganzenbord en Mens-erger-je-niet waarschijnlijk achterwege laten.

Gelukkig zijn er ook een hoop games die je samen met vrienden en familie kunt spelen en je kinderen wel leuk vinden. Samen gamen is enorm gezellig en is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van je kinderen. In deze blog bespreken we de leukste games om samen te spelen!

Super Chariot

De game die te leuk is om alleen te spelen!  Super Chariot is een platform game met humor waarbij ook je vaardigheden uitvoerig worden getest. Ga op avontuur en verken uitdagende paden in kleurrijke werelden, verzamel goud maar pas op rovers die op de loer liggen. Test je coördinatievermogen en trek de kist naar het einde van de game. Lukt het jou om de kist op de hogere paden te krijgen en briljante manoeuvres uit te voeren?

Je kan dit allemaal in je eentje doen maar met z’n tweeën is nog veel leuker en uitdagender.

Super Chariot is gemaakt voor de Nintendo Switch die al standaard twee Joy-Con controllers heeft. In deze drop-in/drop-out multiplayer platform game kan een tweede speler heel gemakkelijk meedoen of de game weer verlaten, je hoeft alleen maar de tweede Joy-Con aan of uit te zetten. Bovendien kun je Super Chariot op de Switch ook nog eens spelen waar je maar wilt!

In Super Chariot ga je samen een uitdagende avontuur tegemoet

Gear Club Unlimited

Gear Club Unlimited is een nieuw spel voor de Nintendo Switch. In deze racegame kun je met wel vier mensen tegelijk tegen elkaar racen. Gear Club Unlimited staat bekend om het feit dat je in allemaal echte auto’s kunt racen en deze helemaal naar wens kunt aanpassen. Super gaaf!

Dat aanpassen doe je in je garage, de performance shop. Hier kun je elke auto helemaal maken zoals jij hem hebben wilt. Door je garage uit te breiden krijg je meer aanpassingsmogelijkheden zoals het optimaliseren van je motor, het verven van je auto of het toevoegen van stoere bumpers en spoilers. De mogelijkheden om jouw unieke auto te maken zijn eindeloos!

Daarnaast raak je met meer dan 200 verschillende racebanen niet snel uitgespeeld. In je favoriete auto’s scheur je over boulevards, door de bergen, en over het asfalt . Dus roep de familie bij elkaar, sluit je Nintendo Switch aan op de tv, en racen maar!

In Gear Club Unlimited race met je favoriete auto’s over asfalt en terrein

Moto Racer 4

Racen je kids liever op motoren? Dan kunnen jullie Moto Racer 4 proberen! Deze gave game is te spelen op de PlayStation 4 en PC of Mac. Het leuke aan Moto Racer 4 is dat het een zogenaamde arcade game is en dus helemaal is afgestemd op een leuke spelervaring.

Op supersnelle motoren scheur je door uiteenlopende landschappen en verdien je punten door zo snel mogelijk te zijn en gave stunts te maken. Moto Racer 4 kun je maximaal met z’n tweeën tegelijk spelen. Wil je met meer mensen spelen? Maak er dan een spannend toernooi van!

Lekker scheuren met Moto Racer 4

Cars 3: Vol Gas Voor De Winst

De kids zullen waarschijnlijk veel plezier hebben van deze kleurrijke game die helemaal in het teken staat van Cars 3. Je racet met al je favoriete karakters uit de film over de mooiste banen en haalt gave stunts uit. Wat het nog leuker maakt is dat deze game voor de Nintendo, PlayStation, en XBox verkrijgbaar is, grote kans dus dat je hem thuis kunt spelen!

Ook de volwassenen en oudere kinderen zullen veel plezier beleven aan Cars 3: Vol Gas Voor De Winst als de multiplayer modus wordt opgestart. Je kunt bijna alle levels uit de game met wel vier mensen tegelijk spelen, die gezellige competitie maakt de game alleen maar leuker! 

Gezellig racen met het hele gezin

Rocket League

Rocket League is een leuke game die wereldwijd populair is vanwege haar toegankelijke instapniveau en diepgaande technische elementen. Dat betekend dus dat het leuk is voor de kids, want het is lekker simpel, maar dat ook de wat meer ervaren gamers er uren plezier aan kunnen beleven. De game is verkrijgbaar op PlayStation 4, XBox One, en Nintendo Switch.

In Rocket League nemen twee teams, bestaande uit één, twee, drie, of vier auto’s, het tegen elkaar op in een bizar potje voetbal. In een kleurrijke arena probeert elk team de bal in het goal van tegenstander te rijden. Hierbij kun je gebruik maken van salto’s, kurkentrekkers, sprongen, turbo’s, en andere trucs. Met een maximum van 4 spelers op één spelcomputer beleef je hier eindeloos veel plezier aan!

In Rocket League speel je in teams van 1 t/m 4 auto’s een bizar potje voetbal

Genoeg keuze

Er zijn dus genoeg games die je gezellig samen kan spelen met jong en oud, van racen op motoren in Moto Racer 4 tot een potje autovoetbal in Rocket League.

Maar we hebben slechts het topje van de ijsberg behandeld. In onze webshop vind je deze en nog een hoop andere leuke games. Kijk eens rond, dan weet je zeker dat je een leuke game hebt om te spelen in het weekend of tijdens een vakantie.

 

 

 

 

Vorige Volgende