Super Chariot - Game van de Maand - mei 2018


Nieuwe maand, nieuwe games. De game die wij in mei (en ook
 daarna) op kantoor zullen spelen is Super Chariot. Met alle vrije dagen op komst is juist deze game een echte aanrader. Je kunt gemakkelijk samen spelen, er zit humor in en ook je vaardigheden worden uitvoerig getest. In dit blog vertellen wij alles wat je wilt weten over Super Chariot.

Wat is Super Chariot?

Super Chariot is een uitdagende platform game vol humor. De kist van de koning verdient een mooie plek vol met goud. En jij mag de kist rondtrekken in je eentje, maar waarom zou je? Super Chariot is namelijk te leuk om alleen te spelen.

Verken kleurrijke gebieden met verschillende paden. Je kan deze allemaal ontdekken door gebruik te maken van de kist. Het doel is dat je onderweg de schatten verzamelt en de rovers van je af houdt zodat je uiteindelijk een prachtige rustplaats voor je koning vindt.

Waarom Super Chariot?

Een kist in je eentje rondsjouwen in grotten is nog lang niet zo makelijk zo als je denkt. Met z’n tweeën wel? Nee, maar wel gezelliger en nog uitdagender! Sterker nog Super Chariot is de game die te leuk is om alleen te spelen! Klim hogerop met de kist, slinger rond en voer indrukwekkende manoeuvres uit om alle paden en schatten te ontdekken. Wist je dat je de kist ook kan gebruiken als vorm van transportatie om zo bijvoorbeeld van een berg naar beneden te racen? Houd er rekening mee dat alle verzamelde schatten wel beschermd moeten worden, sla die vijanden van je af en haast je naar het eind van het level!

Super Chariot, gemaakt voor de Switch

De game maakt gebruik van een drop-in/drop-out multiplayer systeem, dit zie je ook terug in bijvoorbeeld al onze LEGO games. Dit principe wilt zeggen dat een tweede speler op elk gewenst moment kan meespelen of het spel weer verlaten zonder dat je daarvoor iets speciaals hoeft te doen. Zet gewoon een tweede Joy-Con controller aan, druk op de knop en speel mee! Het mooie hiervan is dat elke Switch standaard wordt geleverd met een set Joy-Con controllers, je hebt dus geen excuus om deze game alleen te spelen!

Je krijgt meer dan alleen de game
Super Chariot voor de Switch komt met een aantal toffe extra’s, zo krijg je het Royal Gadget Pack met diverse power-ups en een nieuw speelbaar personage. Daarnaast is de inlay omkeerbaar, zo kun je kiezen voor de klassieke vormgeving of de nieuwe ook ontvang je een digitale versie van de soundtrack.

Enthousiast geworden over Super Chariot? Bestel hem dan hier nodig iemand uit en speel samen!

Bekijk hieronder de trailer van Super Chariot 

Game: Super Chariot
Ontwikkelaar: Frima Studio
Uitgever: Microïds
Releasedatum: 17-05-18
Platform: Nintendo Switch

 

Vorige Volgende