Max: The Curse of Brotherhood – Game van de maand – april 2018

In de maand april komen er weer een hoop games uit voor gamers van alle leeftijden. Mindscape is een groot fan van familiegames en de release die hier uitstekend bij past is Max: The Curse of Brotherhood van uitgever Wired Productions. De must have game waar wij het meest naar uitkijken.

Waarom Max: The Curse of Brotherhood en voor wie is deze game?

Max: The Curse of Brotherhood is geschikt vanaf 12 jaar. Het is een spannende platformgame die zich plaatsvindt in een vijandige fantasiewereld. Speciaal voor de Nintendo Switch zijn er touch controls toegevoegd. Zo kan je je vingers gebruiken om Max te helpen door allerlei hindernissen en uitdagende puzzels. Hierdoor wordt de belevenis van de game nog intenser en uitdagender! Samen met de Magic Marker gaan jij en Max een droomachtig avontuur tegemoet!

Wat is Max: The Curse of Brotherhood

Max: The Curse of Brotherhood is een puzzel platform game. Deze game heeft een voorbeeldig verhaal over broederschap. Het doel van het spel is namelijk dat je samen met Max en zijn Magic Marker door verschillende obstakels heengaat om zijn jongere broertje Felix te redden. Met de touch screen van de Nintendo Switch gebruik je de kracht om de Magic Marker te besturen waarmee je op creative manieren de puzzels kan oplossen. Zoals je weg in een grot vinden door middel van  lianen, takken en vuurballen te tekenen. Of gebruik de Magic Marker om obstakels te verplaatsen, platforms te besturen en nog veel meer! Je kunt niet zomaar van alles tekenen maar de puzzels geven genoeg vrijheid om je creativiteit hier op los te laten. Dankzij de touch screen van de Nintendo Switch is het nu ook mogelijk om deze puzzels op te lossen door je vinger te gebruiken!

Puzzels, puzzels en nog meer puzzels!

Het avontuur begint met een geweldig mooie cut-scene waar Max door het magische portaal gaat om zijn broertje te redden. Elk wereld heeft zijn eigen thema en geen puzzel is hetzelfde. Ren, spring en teken je weg door kerkers, bossen en grotten. Elke keer is er weer een andere manier om een puzzel op te lossen. Maar er zijn niet alleen obstakels ook kun je onderweg een aantal tegenstanders tegenkomen die je moet verslaan of je moet juist proberen te ontsnappen aan een achtervolging. Een echte intense belevenis dus!

Lijkt je deze game ook zo leuk? Reserveer dan nu Max: The Curse of Brotherhood hier. 

Bekijk hieronder de trailer van Max: The Curse of Brotherhood

 

Game: Max: The Curse of Brotherhood
Ontwikkelaar: Flashbulb Games
Uitgever: Wired Productions
Releasedatum: 24-04-18
Platform: PlayStation 4,Nintendo Switch

Vorige Volgende