Mindscape's Sinterklaastips

Het heerlijk avondje komt elke dag een stukje dichterbij en dus helpen wij de Sint graag in de zoektocht naar geschikte cadeaus. Wij hebben de meest interessante en voordelige Sinterklaastips op een rijtje gezet... Gemak dient immers de Sint.

LEGO
Wie wordt er niet blij van LEGO? In de laatste tien jaar verscheen er een wagonlading aan LEGO-games. Deze zijn allemaal gebaseerd op bekende licenties, waaronder Harry Potter, Star Wars, Batman en de superhelden van Marvel. Het leuke aan deze games is dat ze niet alleen perfect voor jongeren zijn, maar dat ook oudere gamers hiervan kunnen genieten. Bovendien zijn alle games ook nog is speelbaar in lokale co-op kortom plezier voor twee! Speciaal voor de komende Sintperiode zijn alle LEGO-games voor PlayStation 4 en Xbox One heel plezierig geprijsd. Voor 19,99 haal je dan ook een perfect cadeau in huis. De complete collectie is hier te vinden: https://www.mindscape.nl/zoeken?product=LEGO


Whisper / Stormwind
Speciaal voor jonge meiden hebben we de twee games van Whisper geselecteerd. Deze spellen zijn gebaseerd op de succesvolle films en boeken van Stormwind. Het leuke aan deze prachtige paardenavonturen is dat er een verhaal wordt vertelt maar er ook voldoende vrijheid wordt gegeven aan de speler om rond te rijden op het paard of deze te verzorgen . Beide Whisper-titels (Nintendo Switch en PlayStation 4) kosten nu 29,99 per stuk en zijn hier te bestellen.

Kindertitels
Er zijn veel games die een grote groep kinderen aanspreken. De belangrijkste ingrediënten van deze titels zijn ontdekking met een vleugje educatie en vooral veel plezier. Speciaal voor de Sintinkopen bieden we succesnummers als Boerderijleven, Panda Hero, Mijn Paardenwereld, ATV Drift & Tricks, Gem Smashers al deze games zijn beschikbaar op Nintendo Switch voor de speciale prijs van 24,99. Veel van deze titels zijn verkrijgbaar voor zowel Nintendo Switch als PlayStation 4 . Het populaire Petoons Party voor laatstgenoemde console is zelfs 19,99!

Streaming Pack
Heb je een kind dat ervan droomt om ooit een eigen YouTube of Twitch-kanaal te beginnen? Met het Steelplay Pro HD 4-in-1 Streaming Pack breng je die droom een stukje dichterbij. Deze set bestaat uit een Full HD webcam, een professionele microfoon met standaard, een green screen compleet met bevestigingsstaven, tripods en een makkelijke en stevige opbergtas. De set is eenvoudig neer te zetten en alle randapparatuur zijn plug-and-play. Lekker makkelijk dus! Sinterklaas hoeft overigens niet heel diep in de buidel te tasten voor deze technologische apparatuur. Voor nog geen 100 euro maakt jouw kind straks in een handomdraai zijn of haar eigen (game)filmpjes. Meer informatie over de Steelplay Pro HD 4-in-1 Streaming Pack is hier te vinden.Mix & Match
Moeite met kiezen? Wij maken het de Sint nog makkelijker! We hebben drie prijsacties in het leven geroepen. Twee topgames voor een spotgoedkope prijs in drie prijscategorieën: 2 voor 30 euro, 2 voor 40 euro en 2 voor 50 euro. Binnen deze actie vallen oudere klassiekers als Injustice, Mortal Kombat, Shadow Of Mordor, Syberia, GRIP: Combat Racing, Cars 3 en Batman. Een compleet overzicht van de titels is hier https://www.mindscape.nl/acties te vinden.

 

Vorige Volgende