Scribblenauts Showdown - Game van de maand - maart 2018

Ook in maart komen er een hoop nieuwe games uit en voor ieder wat wils. Waar kijken wij bij Mindscape nou het meest naar uit in maart? Zelf zijn wij groot fan van familiegames en een van de aankomende releases die hier mooi bij past is de game Scribblenauts: Showdown van uitgever Warner Bros. Games. Waarom juist Scribblenauts Showdown maar ook alles wat je wilt weten over deze game lees je in dit blog.

Waarom Scribblenauts: Showdown en voor wie is deze game?

Scribblenauts: Showdown biedt veel speelplezier waarbij creativiteit en fantasie zeker van pas komen. Daarnaast zit het spel ook vol met de welbekende humor die we van Scribblenauts gewend zijn en waar wij dol op zijn. Hou je van een beetje competiviteit dan kun je nu ook je vrienden en je familie uitdagen! In deze snelle party speel-wijze kun je je eigen creativiteit op de proef stellen. Of je nou een beginner bent of al gevorderd iedereen beleefd hier veel plezier aan. In deze Showdown-modus kun je maximaal met vier spelers spelen. Ben jij een strategische speler en ook creatief? Daag dan anderen of de computer uit en test je vaardigheden!

Dance off screenshot - Scribblenauts Showdown

Wat is Scribblenauts: Showdown?

Scribblenauts is een puzzel party game die het leukst is om met meerdere mensen te spelen. Het doel is om puzzels op een creatieve manier op te lossen. En het spel is volledig Nederlandstalig daarnaast kun je nu ook je eigen Scribblenaut maken!

Het allerleukste aan deze game is toch wel de Versus-modus waarin twee spelers het tegen elkaar opnemen. Er zijn onder andere snelheidsspelletjes die eigenlijk wel voor zich spreken en toegankelijk zijn voor iedereen. Hierbij kun je denken aan touwtrekken, ballonnen opblazen, piñata’s stuk slaan en nog veel meer. Er zijn ook woordspelletjes hierbij krijg je een beginletter of thema waar je een woord mee moet maken die je in de volgende ronde weer nodig hebt. Zoals bijvoorbeeld een wapen die met een R begint die je in de volgende ronde nodig hebt.

Pinata screenshot - Scribblenauts Showdown

 

De snelste vingers winnen!

Woorden maken is even wennen maar heb je zo onder de knie. Je gebruikt de analoge stick en de knoppen om snel woorden te vormen. Deze rondes duren langer dan de snelheidsronde maar zijn beide ontzettend leuk om te spelen.

Traditionele speelwijze

Ben je niet zo van de competitiviteit? Speel dan de traditionele speelmodus, hierin krijg je puzzels die je in willekeurige volgorde kan oplossen door gebruik te maken van je fantasie en creativiteit. Deze zogeheten Sandbox-modus is ook te spelen met twee spelers, kortom wees samen zo creatief mogelijk om alle puzzels op te lossen. .

Lijkt je deze game ook zo leuk? Reserveer dan nu Scribblenauts Showdown hier.


Bekijk hieronder de trailer van Scribblenauts: Showdown


Game:
 Scribblenauts Showdown
Ontwikkelaar: Shiver Entertainment
Uitgever: Warner Bros. Games
Releasedatum: 07-03-18
Platform: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

 

Vorige Volgende