Shaq Fu: A Legend Reborn – Game van de Maand – juni 2018

De zomer komt er bijna aan en dus ook de vakantie. Deze maand komt Shaq Fu: A Legend Reborn uit en is een echte aanrader om tijdens de vakantie te spelen of mee te nemen. Deze beat ‘em up game zit vol met over-the-top actie en een flinke dosis humor, de game bevat daarnaast ook unieke DLC. In deze blog vertellen we (bijna) alles wat je moet weten over Shaq Fu: A Legend Reborn.

Wat is Shaq Fu: A Legend Reborn 

Shaq Fu: A Legend Reborn is een klassieke beat ‘em up game met over-the-top actie. Hierin stap je in de grote schoenen van basketballegende Shaquille O’Neal. Baan je een weg door hordes vijanden in de Hel en Hollywood. Leer nieuwe moves, bezoek unieke locaties en neem het op tegen de legioenen van de vervloekten. Aan het eind van ieder level wacht Shaq de grootste uitdaging: een machtige eindbaas die jouw skills op de proef stelt.

Waarom Shaq Fu: A Legend Reborn 

Shaq Fu: A Legend Reborn is geheel in een unieke comic style. En daar bovenop is de stem van Shaq ingesproken door de legendarische basketballer Shaquille O’Neal zelf! Hierdoor stap je dus letterlijk in de gigantische schoenen van Shaquille O’Neal!

Leer nieuwe moves en maak gebruik van geweldige combos en power-ups om al je vijanden te verslaan. Wees ze te slim af en maak ook nog eens gebruik van je omgeving en de diverse alter-ego’s van Shaq zoals Big Diesel, Shaqtus en nog veel meer! Hiermee vecht je door de levels heen zodat je aan het einde van elk level de demonische beroemdheden kan verslaan die niet kunnen wachten om jouw opgebouwde skills te testen.

Bonus Fu You!

Bij Shaq Fu: A Legend Reborn zit wel hele speciale bonus DLC ! Hier mogen wij nog niet teveel over vertellen helaas, deze verrassing wordt onthuld op de release dag (5 juni). Een ding is zeker het is het wachten en de spanning waard. Bereid je voor op een wereldberoemd extra personage, compleet met een eigen verhaallijn, nieuwe levels, power-ups en meer!

Enthousiast geworden over Shaq Fu: A Legend Reborn? Bestel hem dan hier.

Bekijk hieronder de trailer van Shaq Fu: A Legend Reborn 

Game: Shaq Fu: A Legend Reborn

Ontwikkelaar: Big Deez Productions

Uitgever: Wired Productions

Releasedatum: 05-06-18

Platform: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Vorige Volgende