Whisper - Game van de Maand - Juli 2018

Het is juli wat betekent dat de zomervakantie bijna begint. Veel paardenliefhebbers gaan mooie buitenritten maken of op ponykamp. Sommige meisjes hebben een eigen paard en gaan die de hele zomer verzorgen. Mindscape heeft haar oog laten vallen op een game waarvan wij direct zeer onder de indruk waren.


Wij hebben er toen alles aan gedaan om deze binnen te slepen. Deze game heet Whisper / Stormwind en is in juli uitgekomen. Wij hebben voor jou de game uitgekozen omdat je verbaast zal zijn door de graphics, het geluid en het spel zelf. En omdat hij ook op de Switch verkrijgbaar is wordt de vakantie nog leuker, je kunt hem immers overal mee naartoe nemen. Bijvoorbeeld tijdens die lange reis op de achterbank van de auto.Voor de liefhebbers is Stormwind de leukste paardengame die je kan spelen. Met Whisper/Stormwind ervaar je alles over het paardenleven op een natuurlijke wijze. Zo kan je alsnog paardrijden, verzorgen en een vriendshap met jouw favoriete dier opbouwen tijdens je vakantie! In deze blog wordt alles wat je moet weten over Whisper/Stormwind besproken.

Wat is Whisper/Stormwind

In Whisper/Stormwind duik je in het leven van Mika en de zwarte hengst Stormwind Deze paarden adventure/simulatie game is gebaseerd op de succesvolle franchise Stormwind (o.a. boeken en films). Dit is de kans om op de vurige Stormwind te rijden! Je moet proberen Stormwind te temmen en een hechte vriendschap te sluiten. Je ontdekt hoe Mika leeft in de prachtige wereld van Kaltenbach Estate. Je komt oude vrienden tegen en bezoekt ook de locaties die in de boeken en films worden genoemd. En je geniet ook nog eens van de originele soundtrack van de films.

Waarom Whisper/Stormwind

Whisper/Stormwind is de game voor elke jongen of meisje die van paarden en avontuur houdt en die op zoek is naar echte vriendschap. Volbreng de verschillende taken rondom Kaltenbach Estate en rijd met Stormwind terwijl je de gebieden verkent die nog nooit eerder zijn vertoond. De open natuur nodigt je uit om alles te verkennen samen met jouw Stormwind. Zorg goed voor Stormwind en zorg ervoor dat hij in topconditie blijft zodat jullie alle wedstrijden kunnen winnnen. Met de fantastische graphics ervaar je het paardenleven op een echte natuurlijke manier. Je kan overal plezier hebben met Whisper/Stormwind want met de Nintendo Switch speel je heel makkelijk overal, ook tijdens je reizen!

Whisper/Stormwind Doe-Boekje

Deze zomer is er een leuk Whisper/Stormwind doe-boekje verkrijgbaar! Het zit vol leuke puzzels en weetjes. Bovendien maak je iedere maand kans om Whisper/Stormwind te winnen. Download hier gratis je eigen doe-boekje en ontdek meer over Mika.

Ga jij Paardrijden met Stormwind deze zomer? Bestel hem dan hier!

 

Bekijk hieronder de trailer van Whisper/Stormwind

Game: Whisper/Stormwind

Ontwikkelaar: Aesir Interactive

Uitgever: Mindscape

Release datum: 28-06-18

Platform: Nintendo Switch, PlayStation 4

Vorige Volgende