F1 2018 - Game van de Maand - Augustus 2018


Lukt het je niet om Max Verstappen te zien racen tijdens de Grand Prix in België? Vrees niet want met F1 2018 als game van de maand kan jij meedoen met de Formule 1! Wij hebben voor deze game gekozen omdat je met deze hyprealistische race simulator je erg kan vermaken wanneer er even geen races van de Formule 1 te zien zijn.

Wat is F1 2018

 

F1 2018 is het 10e deel in de langlopende reeks. In deze realistische racesimulatie speel je de sport eigenlijk na. Alle teams, racers en circuits uit het huidige seizoen zijn vertegenwoordigd. In F1 2018 zal de media een grote rol spelen in je carrière, het is niet genoeg om alleen een goede bestuurder te zijn. Het leuke aan deze game is dat je antwoorden naar de media toe invloed hebben op hoe je gezien wordt door andere teams.

In de verbeterde carrièremodus heb je nu nog meer controle over je prestatie en kan je concurrerende teams benaderen voor een mogelijke overstap en de mogelijkheid om van seizoen te veranderen. Verder heb je ook de mogelijkheid om je eigen kampioenschaps rivaal te kiezen.

Waarom F1 2018

 

In F1 2018 is het mogelijk om te racen in twintig iconische raceauto’s, dat is wel acht meer dan in de vorige versie uit 2017. Je kan racen op 21 circuits, waaronder het klassieke circuit Paul Ricard waar de Franse Grand Prix voor het laatst werd gehouden in 1990. Ook de Hockenheimring uit de Duitse Grand Prix is op te racen in F1 2018, waar Max Verstappen in Juli op de vierde plaats is geëindigd.

Wij kunnen deze game zeker aanraden, ook al verkopen wij deze zelf niet. Speel je liever minder realistische race games? Vanaf 6 november zet GRIP: Combat Racing het genre letterlijk en figuurlijk op zijn kop! Geïnspireerd op de Rollcage games van laat jaren ’90 brengt GRIP een ware hommage aan het explosieve plezier van combat racen. Ga de strijd aan en ervaar de meest competitieve races ooit. Race offline en online in diverse game modi.

GRIP: Combat Racing komt uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC te reserveren zodat je er zeker van bent dat je kunt spelen op 6 november!


Game: F1 2018
Ontwikkelaar: Codemasters
Uitgever: Codemasters
Release datum: 24-08-18
Platform:PlayStation 4, Xbox One, PC

Vorige Volgende