Top 5: De beste LEGO games


Bij Mindscape zijn we dol op LEGO en LEGO games. Wie is er niet groot mee geworden? Bakken vol op zolder of onder je bed, urenlang speelplezier. Tegenwoordig zijn er veel superleuke LEGO games voor de spelcomputer. Ben jij ook zo’n fan? Dan zijn we benieuwd of jij het eens bent met onze Top 5 van beste LEGO Games! Nog nooit gespeeld? Laat je dan inspireren door onze favorieten.

5. LEGO City Undercover

 

In dit toffe spel ga je undercover als agent Chase McCain en maak je een eind aan de misdaad in LEGO City. Er zijn meer dan 20 wijken, autodieven, verdwaalde varkens (!) en honderden voorwerpen om te verzamelen. Door undercover te gaan pak je superboef Rex Fury hard aan! Het lijkt wel een soort LEGO Grand Theft Auto voor een jonger publiek. Dankzij veel humor en het goede spelontwerp is dit een graag gespeelde LEGO game.

Sfeerbeeld LEGO City Undercover met Chase McCain

 

4. LEGO Marvel Super Heroes

 

Helemaal fan van Marvel? En van LEGO? Een betere combinatie ga je niet vinden dan LEGO Marvel Super Heroes. Alle Marvel-helden en schurken vind je terug in dit spel. Lukt het jullie om de boeven te stoppen voordat ze het Super Wapen in elkaar hebben gezet? Straks nemen ze de wereld over! Kun je niet kiezen uit de 150 speelbare personages? Speel dan als de bedenker Stan Lee!

Helemaal blij geworden van deze game? Dan hebben we goed nieuws! Het tweede deel is namelijk ook uit, woehoe! Bekijk hieronder de trailer van LEGO Marvel Super Heroes 2.

 

3. LEGO Jurassic World

 

In LEGO Jurassic World speel je scenes en acties uit alle 4 de films na. Met de echte LEGO humor kun je 20 dino’s nabootsen en flink rondstampen. Stel een dinocollectie samen met bekenden zoals de Triceratops, de Raptor of T-Rex, of experimenteer met DNA en maak je eigen dino! Je kunt de eilanden Isla Nublar en Isla Sorna onderzoeken en bevolken. Kortom, LEGO Jurassic World is leerzaam, leuk en grappig en verdient daarom een plek in onze top 5!

Sfeerbeeld LEGO Jurassic World met hoofdpersonages Owen en Claire op de motor

 

2. LEGO Star Wars: The Force Awakens

 

Bij LEGO zijn ze ook groot fan van Star Wars. In dit spel kun je levels spelen die zijn gebaseerd op scènes uit de films, maar er zijn ook nog nooit eerder vertelde avonturen. Als je nog geen fan van Star Wars was, dan ben je het wel na het spelen van dit spel! De stemmen van de belangrijkste figuren zijn zelfs ingesproken door de echte acteurs uit de film, dus je herkent Harrison Ford vast wel als de stem van LEGO Han Solo.

 

1. LEGO Dimensions

 

Dit is toch wel het ultieme spel voor liefhebbers van LEGO en spelcomputers, wat ons betreft. En daarom op nummer 1 in onze top 5: LEGO Dimensions! Met dit Starter Pack heb je alles in 1: een game, speelgoed en een bouwpakket. Je speelt dit spel met je controller op de spelcomputer én met je echte LEGO! Je kunt in dit spel van alles verzamelen en je kunt het ook flink uitbreiden. Met een aanvullend fun pack krijg je een nieuw LEGO-karakter met een gadget en een voertuig om nog succesvoller te worden in het volbrengen van je missies. Met een team pack krijg je zelfs twee nieuwe karakters met voertuig en gadget en met een level pack krijg je een karakter met voertuig en gadget én een geheel nieuw volledig level.

Helemaal leuk zijn de nieuwe aanvullende story packs. Je kunt kiezen uit: Ghostbusters, Fantastic Beasts and Where to Find Them en The LEGO Batman movie. Met een story pack krijg je wel 6 nieuwe levels in je LEGO Dimensions spel. Deze 6 levels vertellen het verhaal van de film die je hebt gekozen en er zijn zelfs gastoptredens van karakters uit andere spellen. Je krijgt er ook nog 1 of 2 nieuwe karakters bij met elk een voertuig en een gadget en een nieuw design voor je portal. Zoveel mogelijkheden!

Help jij alle LEGO karakters met het verslaan van het kwaad? Ze hebben je nodig!

Sfeerbeeld LEGO Dimensions met Gandalf, Batman en Wyldstyle

 

Er is nog veel meer...
Naast de bovenstaande LEGO games hebben we nog veel meer LEGO spellen bij Mindscape. Kijk eens bij de volgende categorieën:

 Alle games zijn leuk om te spelen voor alle leeftijden vanaf 7 jaar. Dus ook voor ouders en kinderen samen. Veel speelplezier!

 

 

Vorige Volgende